Egmont Højskolen


På Egmont Højskolen er det samværet der er det vigtigste. Her er der plads til alle, og også vokse med særlige forudsætninger. Her handler det om udvikling og læren. Her skal du udfordres og overvinde dine forhindringer.

Det handler om dig!

Skolen lægger stor vægt på at du som elev er med til at tage de vigtige beslutninger. Det kan være alt fra undervisningen i klassen. Til projekter og store fællesarrangementer. Du skal nemlig være med til, at udvikle dig selv. Det er vigtigt at lære og træffe nogle vigtige beslutninger. Både når det gælder valg af fag, og specielt når de gælder din egen personlige udvikling, trivsel, fremtid og uddannelse.

Det handler om fælleskabet! 

At tage på højskole er, at møde andre, at give noget til fællesskabet og, at få noget med derfra. Du vil møde en masse nye mennesker, og nogle vil du kende resten af livet. Selvom fokusset primært er på dig, så er det sociale også rigtig vigtigt på Egmont.

STU – Særligt tilrettelagt uddannelse

Egmont Højskolen tilbyder den 3 årige ungdomsuddannelse STU, for unge mellem 18 og 25 år med særlige behov. Højskolen har 60 års erfaring i at designe individuelle læringsforløb for mennesker med fysiske og psykiske udfordringer, og du vil få en individuelt tilpasset undervisning, med fokus på en selvstændig udvikling og aktiv deltagelse i voksenlivet.

Gode faciliteter

Skolen er i dag en af landets største højskoler med ca. 180 elever og omkring 80 ansatte. Det er en stor skole, med god plads. Skolen har fået et nyt idrætsbyggeri, "Vandhalla", med klatrevæg, et veludrustet træningscenter og en fantastisk og tilgængelig svømmehal, takket være velvillige sponsorer samt en utrættelig indsats af skolens nuværende forstander Ole Lauth.
Adresse

Villavej 25, Hou 8300 Odder


Kontakt info

Telefon: 87 81 79 00


Mail: mail@egmont-hs.dk


 


 


Website

Egmont Højskolen's website