Driveteam

Driveteam


Hos Driveteam i Århus finder du en af byens mest habile, og ikke mindst erfarne køreskoler med over 40 års samlet erfaring! Selve lokalerne ligger helt centralt placeret i Århus på Fredensgade 26, ganske kort fra Hovedbanegården, så det er nemt og enkelt at komme til sine timer.

Køreskolen og dens lærere tilbyder kørekort til bil, motorcykel, trailer og generhverv, og gør en dyd ud af, at tilpasse undervisningen til formålet. Uanset om du er på udkig efter kørekort til bil eller motorcykel vil du hurtigt opdage, at Driveteam er en yderst kompetent køreskole, hvor den enkelte lærer går utrolig meget op i, at netop DU får den helt rigtige start på tilværelsen som bilist.

Skal du have kørekort i en fart - så gør det smart!

Alle elever er forskellige, og derfor tilpasses dit forløb så det passer ind i din kalender og selvfølgelig dit niveau. Hos Driveteam bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten, og deres målsætning er, at du skal bestå din teoretiske- og praktiske prøve i første forsøg.

At sætte sig i en bil kan ofte være en grænseoverskridende oplevelse, derfor bliver du som elev ved Driveteam altid rustet til opgaven. Først på det teoretiske plan, hvor bilen og dens funktionalitet bliver gennemgået. Herefter vil du for første gang være bag rattet på en lukket bane, hvor du i praksis kan få lov til at føre en bil for første gang - i sikre rammer. Herefter vil du løbende modtage teoriundervisning, og praktisk undervisning i bilen, så du til sidst står klar til at bestå dine prøver.

Undervejs vil den enkelte kørelærer sætte fokus på de evt. områder, hvor du føler dig usikker - på den måde kan du i sikre omgivelser, blive 100% fortrolig med at færdes i trafikken.

Driveteam tilbyder som nævnt kørekort til både bil og motorcykel, men har du travlt kan du tage et turbo-forløb hvor din undervisning er meget intensiv. Det kunne være en periode hvor du har meget tid f.eks. sommerferien, du skal dog være opmærksom på, at dette er et meget intensivt forløb og derfor kræver utroligt meget af dig - til gengæld er du lynhurtigt godt kørende. Du skal huske, at det til hver en tid er Politiets venteliste som afgør hvor hurtigt du kan komme til teori og køreprøve. Ofte er ventetiden uden for Århus dog noget kortere, så du kan med fordel benytte dig af denne mulighed. (Du skal dog selv stå for transporten)

Husk at uanset hvilket forløb du vælger, skal du have afleveret en gyldig lægeerklæring som du får hos din praktiserende læge.

Den obligatoriske pakke indeholder til bil:

  • 29 teorilektioner
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg
  • 4 timer på manøvrebane
  • 16 lektioner i bilen

Her ud over kommer der tre evaluerende prøver.

Du kan komme i gang med dit forløb her og nu - bestil tid herunder!

Hos Driveteam er deres priser altid fornuftige, og undervisningen er altid helt i top. Du føler straks, at du er i gode og trygge hænder fra første lektion. Studenterguiden.dk har kun kunne finde positive tilbagemeldinger fra tidligere elever, som alle har haft en rigtig god oplevelse. Driveteam er en af de mest oplagte køreskoler at benytte i Århus, hvis man vil have sit kørekort i første forsøg og til en god pris!
Adresse

Skanderborgvej 32
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 26 13 31 32
E-mail: driveteam@driveteam.dk


Website

Driveteam's websiteDriveteam
Driveteam
Driveteam
Driveteam