Donut Shoppen DK


Donuts er blevet voldsomt populære i Danmark, hvilket er af god grund. Der findes nemlig mange lækre donuts med et væld af lækre toppings, der både kan tilfredsstille en sød tand, og som ikke mindst er super insta-venligt! Hvis du er fan af donuts i alle regnbuens farver og med alverdens forskellige smage, så skal du helt sikkert lægge vejen forbi Donut Shoppen DK i Aalborg på Boulevarden 40.  

Donutbutikken er startet op af vennerne Deshman Dallas og Nikilan Thisaiananthan, og butikken åbnede d. 30. maj 2020. Allerede inden åbningstid var køen foran butikken lang, hvilket tyder på at donutbutikken har været længe ventet blandt nordjyderne. Udover den lange kø havde venneparret ikke mindre end 500 forudbestillinger til åbningsdagen, hvilket bestemt må siges at vidne om gode fremtidsudsigter for de to forretningspartnere. Og det er da også deres plan, at Donut Shoppen DK skal være at finde i de fleste af Danmarks byer i fremtiden.  

De to barndomsvenner har en stor passion for donuts og for dessertbordet i det hele taget. Den kærlighed giver de nu videre til andre donutelskere. Den store passion for donuts gør også, at du altid kan være sikker på at få de lækreste donuts med hjem. Der er altid 10 forskellige varianter med forskellige toppings og glasur at vælge imellem, når du besøger butikken. Hver uge skiftes der to ud, så der er hele tiden nye gode undskyldninger for at tage et smut forbi butikken! 

Donutsene bliver leveret til butikken hver eneste dag, så du vil altid få en frisk og lækker donut, når du besøger Donut Shoppen DK. 

Når du besøger butikken, vil du opleve et sted, hvor alle er velkomne og hvor der er hyggeligt og rart at være. Hvis du ønsker at nyde en donut med det samme, frem for at tage med hjem, så er der også mulighed for det. Du kan f.eks. sidde og studere eller læse en bog, mens du nyder din donut og noget at drikke.  

Bag disken finder du forskellige varianter som f.eks.: SourBombOreoBombTwixyBombToffeeBombKinderBombSnickyBomb og SugarBombSourBomb er udsmykket med både surt krymmel og surt slik, så hvis du elsker surt slik er denne donut helt sikkert noget for dig. Er du mere til Snickers, er SnickyBomb helt sikkert en donut for dig. Er du til donuts med fyld skal du ikke snyde dig selv for at prøve en OreoBomb, der er fyldt med vaniljefyld eller en TwixyBomb, der er fyldt med karamelfyld.   

Så kan du ikke styre dit mundvand nu? Så skal du helt sikkert tage et smut forbi Donut Shoppen DK i Aalborg. Du kan købe 1 donut for 25 kr., men kan du ikke vælge mellem de mange lækre donuts, der ligger og kigger på dig, så er der også mulighed for at få en bakke med 6 stk. eller med 12 stk. for hhv. 135 kr. og 255 kr. Der er altså god mulighed for at smage lidt af det hele, og du skal ikke gå på kompromis med dit behov for at smage de mange forskellige lækre donuts med alverdens toppings!  

Med knap 3.000 likes på Facebook er Donut Shoppen DK altså bestemt blevet et populært sted på forholdsvis kort tid. De har formået at opfylde et ubevidst ønske hos de mange nordjyder, og har gjort det til en vane at snuppe en donut i ny og næ. På deres Instagram profil kan du lade dig inspirere af de mange forskellige smukke donuts, men pas på! Når du først begynder at følge dem, vil det være svært for dig at få dit mundvand til at stoppe med at løbe igen! Men så er det godt, at du heldigvis altid kan finde en god anledning til at tage et smut forbi Donut Shoppen DK! 
Adresse

Boulevarden 40
9000 Aalborg 


Kontakt info

Telefon: 60 19 12 24 
E-mail: info@donutshoppen.dk  


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 20.00
Søndag: 10.00 - 19.00


Website

Donut Shoppen DK's website