Din Vitamin Bar


På Kastetvej 41 i Aalborg finder du Din Vitamin Bar. Det er en lækker salatbar, hvor du kan vælge mellem en masse lækkert på menukortet. Her er udvalget stort, og priserne hos take away stedet er fornuftige. Befinder du dig i forvejen i Aalborg, er Din Vitamin Bar bestemt et besøg værd. 

Tager vi et kig på menukortet hos Din Vitamin Bar, er der ingen tvivl om, at udvalget er stort. Derfor vil der med stor sandsynlighed også være noget for enhver smag på menukortet. Stedet byder nemlig på et stort udvalg af forskellige shakes, friskpresset juice og smoothies til burger, sandwiches, fritter og salatbowls. For et bedre indblik i menukortet, kan du med stor fordel tjekke stedets hjemmeside ud. Her kan du også bestille din mad - nemt og hurtigt. 

Er du på farten? Har du glemt madpakken derhjemme? Eller har du ikke lige tid eller lyst til at bruge flere timer i køkkenet på en fredag? I alle tilfælde kan Din Vitamin Bar være et godt bud på et sundere alternativ til take away.

Din finder Din Vitamin Bar på Instagram lige her! 

Hvis du er vild med Din Vitamin Bar og deres koncept, så kan det være, Din Pita Bar i Aalborg også er noget for dig. Ejeren bag take away stederne er nemlig den samme. 
Adresse

Kastetvej 41
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 40 42 93 93
E-mail: info@dinsundekur.dk


Åbningstider

Se hjemmeside for åbningstider.


Website

Din Vitamin Bar's website