Din Køreskole


Konkurrencedygtige og fair priser, rigtig teoriundervisning, høj beståelsesprocent og tilfredse elever. Mere information behøves ikke hvis man vil tage kørekort i Århus.

De kørelærere der er en del af Din Køreskole er alle uddannet af Thomas Frahm, og håndplukket efter endt uddannelse. De er udvalgt på grund af deres personlige egenskaber. Alle undervisere arbejder med alm. bil undervisning, men har udover det specialiseret sig i individuelle fagområder for at højne skolens samlede faglige niveau. Din Køreskole er den køreskole i Aarhus med flest anbefalinger på Facebook, og det er de stolte af. De lever for at gøre deres kunder glade, og nogle gode bilister på vejene.

Kun det bedste er godt nok til dig

Hos Din Køreskole får du ikke PC-undervisning, da de mener at du får de bedste resultater med rigtig teoriundervisning. Så er der nemlig mulighed for dialog og spørgsmål, og då får et bedre forhold til din kørelærer, så du kan føler dig tryg og i gode hænder. I gennemsnit har skolen over 10 års erfaring, og bestræber sig på, ikke at tage flere elever, end at de kan give alle den samme gode og engagerede undervisning til alle. Du kører alle køretimer med den samme kørelærer og i den samme bil, men du kan selvfølgelig skifte kørelærer, hvis kemien ikke er på plads. Ifølge Din Køreskoles hjemmeside er der flere der består hos dem, end hos typiske andre køreskole. Beståelsesprocenten i Aarhus er 60 og denne køreskole ligger over 90 % ved teoriprøverne og over 80 % ved køreprøverne. Her bliver der lagt vægt på høj faglighed, men det skal også være sjovt at tage kørekort.

Priser:

Lovpligtig undervisning

 

          Pris

Teoriundervisning(max 1/2 år):

          1995 kr.

Manøvrebane incl. transport:

          1695 kr.

Glatbane incl. transport:

          1795 kr.

16 køretimer af 495 kr.:

          8000 kr.

I ALT:

 

          13.485 kr.

Ekstra udgifter

       Pris

Ekstra kørelektion:

       500 kr.

Leje af skolevogn til køreprøven:

       600 kr.

Prøvegebyr til politiet:

       600 kr.

Lægeerklæring:

       ca. 400 kr.

Færdselsrelateret førstehjælp:

       600 kr.

Pasfoto:

       ca. 100 kr

Kom og mød din kommende kørelærer, og bliv klar til at tage dit kørekort.
Adresse

Sønderport 7, 8000 Århus C


Kontakt info

Tlf: 86117466


 


Website

Din Køreskole's website