Det Nødvendige Seminarium

Det Nødvendige Seminarium


Drømmer du om at vide mere om pædagogik ud fra et internationalt perspektiv? Så er Det Nødvendige Seminarium (DNS) det helt rigtige valg for dig. I samarbejde med ”One World University” tilbyder de en 3-årig læreruddannelse, som kan føre til en Bachelor i pædagogik. Den har de samme faglige krav som andre lærerseminarer i Danmark, men her er der mere fokus på studierejser, praktikperioder, projekter osv.
Uddannelsen er en enestående mulighed i forhold til at konfrontere nogle af nutidens problemer i de fattigste lande. De fleste DNSere er eventyrlystne, ambitiøse, energiske og seriøse mennesker der har valgt uddannelsen pga. dens internationale virkefelt og sociale engagement. DNS forsyner hele Tvind med et betydeligt menneskeligt overskud, og virker som en solid ballast der har en positiv effekt på hele miljøet. Omvendt får DNS’erne mange værdifulde erfaringer ved at være sammen med de børn og unge der går i skole på Tvind. Det er den såkaldte ”double happiness” effekt.

Programmet

Programmet for uddannelsen består af tre dele:
  1. år: Det internationale praksisfelt

 • 2 måneders praktik
 • 4 måneders busrejse gennem Nordafrika
 • 3 måneders efterbebrejdelse med fag og eksamen
 • 3 måneders opsparingsperiode
 1. år: Det europæiske praksisfelt
 • 6 måneders træning og lærdom
 • 3 måneders pædagogisk speciale
 • 3 måneders træning
 1. år: Skolepraksisfeltet
 • 8 måneders skolepraktik i en europæisk skole
 • 4 måneders studie med pædagogisk speciale

Uddannelsen er for dig, der gerne vil ud at opleve verdenen på ny og skabe en bedre hverdag for dem, der er udsatte. Du vil konstant lære noget nyt, og med din nysgerrighed kan du gøre store fremskridt. Det gælder om at være åben og ærlige med de mennesker, som du møder på din vej. På den måde får du den bedste oplevelse i dit liv. Du kan læse meget mere om uddannelsen på deres hjemmeside, og det kan vi klart anbefale dig at gøre.

Så har du mod på at forstærke dine pædagogiske færdigheder i et internationalt miljø, skal du helt klart oveveje at søge ind på Det Nødvendige Seminarium.

Det Nødvendige Seminarium
Det Nødvendige Seminarium


Adresse

Skorkærvej 8
6990 Ulfborg


Kontakt info

Tlf.: 9749 1849


E-mail: info@tvind.dk


Uddannelser

DNS: Læreruddannelsen


Website

Det Nødvendige Seminarium's website


Det Nødvendige Seminarium
Det Nødvendige Seminarium
Det Nødvendige Seminarium
Det Nødvendige Seminarium