Det Flyvende Tæppe og Salatbar

Det Flyvende Tæppe og Salatbar


Det Flyvende Tæppe og Salatbar er et lækkert take-away spisested, hvor du kan nyde velsmagende pizzaer, salater, sandwiches, pastaretter, shawarma og bøffer.

Det Flyvende Tæppe og Salatbars værdier er kvalitet, den gode smag og friske råvarer - derfor kan Det Flyvende Tæppe og Salatbar bryste sig af en Elite Smiley fra Fødevarestyrelsen. Pizza fra Det Flyvende Tæppe og Salatbar er særligt populære blandt kunderne og det med god grund - priserne er lave, og du kan bestille din pizza som almindelig, deep-pan (amerikansk inspireret) eller som familie-pizza.
Er du i tvivl, kan vi anbefale:
Horsensgade Pizza med tomat, ost, oksekød, pepperoni, ananas, peberfrugt, salat og dressing.
A.G.F. Speciale med tomat, ost, kebab, friske tomater, løg og champignon.

Det Flyvende Tæppe byder også på shawarma i pitabrød og durum (shawarma er krydrede stykker af oksekød eller kylling, der er grillet ved høj varme). Shawarma-retter på Det Flyvende Tæppe tilberedes i pita eller durum, og er med salat, tomat, agurk og dressing. Er du vegetar, så kan du også sagtens nyde en shawarma hos Det Flyvende Tæppe. Shawarma bliver nemlig erstattet med falafel - en slags grillet frikadelle af kikærter eller bønner. Shawarma-retter koster 40 kr. eller 50 kr. alt efter hvilken type kød du foretrækker.

Er du i stedet til lækre italiensk-inspireret retter, så byder Det Flyvende Tæppe på spaghetti, tortellini, penne og lasagne. Prøv f.eks.: Tortellini Alla Mama: Pasta-ringe fyldt med oksefilet og champignon i flødesauce. Du kan også vælge at bestille et af de forskellige salater på menukortet – enten som supplement til din pastaret eller blot som et måltid for sig selv. Her kan du nyde græsk salat, rejesalat, tunfisk salat, humus og tzatziki
 
Mangler du lidt til madpakken, så kan du som noget nyt bestille sandwich hos Det Flyvende Tæppe til 45 kr. Du kan vælge om din sandwich skal være i lyst eller grov baguette. Fyldet er valgfrit og omfatter bl.a. marineret kyllingebryst, hjemmelavet tunsalat, laks og rejer og en pesto-vegetar version.

Udbringning
Det Flyvende Tæppe og Salatbar tilbyder gratis levering i store dele af Århus alle ugens 7 dage fra kl. 16:00 - 21:30. ved køb til en værdi af min. DKK.100,- til max 10 km herudover koster det 10,- pr./km. (drikkevarer og cigaretter er ikke inkl. prisen).
Adresse

Frederiks Alle 129 A
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 86 18 03 84
E-mail: info@flyvendetaeppe.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 16.00 - 22.00
Søndag: 14.00 - 21.00


Website

Det Flyvende Tæppe og Salatbar's website