Den Skandinaviske Designhøjskole


Har du lyst til at være kreativ og samtidig få nye bekendtskaber, så skal du tage på Den Skandinaviske Designhøjskole. Selvom du ikke har særlig stor erfaring med design, skal du ikke holde dig tilbage, fordi alle er velkommende. De eneste, som de forventer af dig er, at du skal have engagement, ildhu og omhu, både når det gælder din individuelle indsats, og når du er i fællesskabet.
Du skal vælge en designhøjskole, fordi det kan noget helt særligt. Du vil lære noget om at være åben for verden gennem design, og det samme gælder, når du er på en højskole, hvorfor de hænger fint i tråd med hinanden.
Det er helt dig selv, som afgør, hvordan du udvikler dig fagligt, da det afhænger af, hvor meget tid og energi, du bruger på dine opgaver. Alle værkstederne på skolen er til fri benyttelse døgnet rundt. Der er plads til både dig, der trænger til et sabbatår, til dig, der skal bruge det i forbindelse med studier, til dig, der tager et orlov osv.
Uanset hvilket niveau du har, så tager de altid udgangspunkt i dig, så du vil aldrig føle dig overset eller for den sags skyld føle, at du ikke er god nok.

Du kan vælge mellem følgende linjer:

Grafisk design
Her kommer du til at arbejde med print og design til de digitale medier, levende billeder til nettet samt foto og forskellige cross-overs. Du vil få viden og forståelse for layout, typografi, farve, form og meget mere. Du vil overordnet arbejde med de visuelle udtryk på en helt ny måde ud fra analyser og grafiske programmer.

Mode og tekstildesign
Drømmer du om at sammensætte din egen kollektion, er det her lige linjen for dig. Du vil få bekendtskab med farve- og formlæring, trendanalyse, kollektionsopbygning mm. Ud fra research, analyser, skitseringer og ideudvikling vil du kunne sammensætte din helt eget kollektion, hvor du skal have din målgruppe i centrum.

Arkitektur og bydesign
Her vil du kunne arbejde praktisk med at designe rum, bygninger eller byer. Du vil arbejde både i hånden og på computer, når du skal have visualiseret dine ideer.

Møbel, rum og produktdesign
Leg og eksperimenter skal være med til at skabe spændende design. Du vil have praktiske opgaver, hvor du udarbejder skitser, prototyper og mock-ups. Der er rig mulighed for at arbejde på computeren og lære de forskellige teknikker og værktøjer.

Lyder det som noget for dig, kan du allerede nu tilmelde dig på deres hjemmeside. Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe til dem eller besøge dem.

De glæder sig til at høre fra dig!
Adresse

Brusgårdsvej 25
8960 Randers SØ


Kontakt info

Telefon: 8644 8044
E-mail: info@designhojskolen.dk


Website

Den Skandinaviske Designhøjskole's website