Cross Café & Restaurant

Cross Café & Restaurant


Tæt på Århus Å lige ved Vadestedet finder du spisestedet Cross Café & Restaurant som serverer brunch om formiddagen, specialiteter om aften og lækre drinks om natten, hvor musikken varetages af live-DJs. Cross Café & Restaurant er et meget hyggeligt spisested med venlig betjening og god madoplevelse - et sted for alle aldre.

Cross Café & Restaurant er et yndet spisested for mange århusianere og besøgende i Århus by. Især om sommeren er Cross Café & Restaurant fyldt med gæster, der indtager de udendørs borde med nok den bedste udsigt ved Århus Å. Med udendørsbetjening kan du, selv når det myldrer med folk, forvente en hurtig betjening - du kan også indtage et bord indenfor i restaurantens stilfulde omgivelser.

Menukortet

Cross Café & Restaurant er som navnet antyder både en cafe og en restaurant - det giver sig udtryk i menukortet som byder på klassiske caferetter og a la carte hovedretter. Menukortet er delikat og Cross Café & Restaurant fokuserer på få kvalitetsretter fremfor et alenlangt menukort med standard retter. De klassiske caferetter du kan nyde på Cross Café & Restaurant er f. eks burgere, nachos, sandwich og buritos - kreeret med et ekstra pift og touch fra kokkens hånd.

Hovedsagligt er caferetterne mest populære om formiddagen, hvor et enkelt måltid er nok til at stille sulten. Om aftenen frister menukortet med forretter, hovedretter og desserter du selv kan sammensætte til f. eks en 3-retters menu eller som dit humør er til. Igen har Cross Café & Restaurant valgt at fokusere på kvalitet fremfor kvantitet. Du finder et menukort med få og velsmagende a lar carte retter.

DJ & fest

Hver weekend blænder Cross Café & Restaurant op for iørefalden og stemningsfyld musik professionelt leveret af live-DJs, der altid sparker en god fest i gang. Cross Café & Restaurant fungerer samtidigt som et populært feststed, hvor både unge og lidt ældre finder sammen om at have det sjovt.

Cross Café & Restaurant har et kompetent barpersonale, der sørger for lækre drinks, klassiske cocktails og selvfølgelig kold fadøl fra hanen. Festen fortsætter indtil klokken tre fra torsdag til lørdag.
Adresse

Åboulevarden 66
8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 8731 7510
E-mail: restaurant@crosscafe.dk


Åbningstider

Mandag: 08:30 - 00:00
Tirsdag: 08:30 - 00:00
Onsdag: 08:30 - 00:00
Torsdag: 08:30 - 01:00
Fredag: 08:30 - 02:00
Lørdag: 09:00 - 02:00
Søndag: 09:00 - 23:00


Website

WebsiteCross Café & Restaurant
Cross Café & Restaurant
Cross Café & Restaurant
Cross Café & Restaurant