Cross Café

Cross Café


I hjertet af Aarhus, nemlig tæt på Aarhus Å finder du spisestedet Cross Café & Restaurant. Her bliver der bl.a. serveret lækre caféretter til fornuftige priser. Helt konkret finder du Cross Café i Aarhus på Åboulevarden 66, og hvis du er på jagt efter et spisested, hvor du kan nyde din mad med en god udsigt, så er Cross Café absolut et godt bud. Derudover er caféen et meget hyggeligt spisested med venlig betjening og god madoplevelse - et sted for alle aldre.

Cross Café & Restaurant er et yndet spisested for mange århusianere og besøgende i Aarhus by - og dette med god grund. Især om sommeren er Cross Café fyldt med gæster, der indtager de udendørs borde med nok en af de bedste udsigter ved Aarhus Å. Med udendørsbetjening kan du, selv når det myldrer med folk, forvente en hurtig betjening - du kan også indtage et bord indenfor i restaurantens stilfulde omgivelser. Uanset hvor du vælger at sætte dig, vil du blive mødt med et smil af det søde personale i caféen. Aarhus bliver nemlig ikke kaldt for smilets by uden grund.

Tager vi et kig på menukortet, så byder den på lidt af hvert! Cross Café fokuserer på kvalitetsretter, og du kan være sikker på, at der er kælet for detaljen ved tilberedning af maden. De klassiske caféretter på menukortet bliver kreeret med et ekstra pift og touch fra kokkens hånd. Kommer du om morgenen, kan du nyder en lækker morgenmad eller god brunch. Er du ikke super sulten, så findes der også en række lette retter, du kan vælge mellem, heraf f.eks. hytteost på ristet rugbrød eller smørrebrød. Mums. Derudover kan du også vælge mellem alt fra bl.a. nachos, stjerneskud og et udvalg af burgere i caféen.

Du kan også nyde lidt lækkert at drikke på Cross Café, hvis du har planer om at udforske bylivet i Aarhus. Caféen har nemlig et kompetent barpersonale, der sørger for lækre drinks, klassiske cocktails og selvfølgelig kold fadøl fra hanen. Caféen er et oplagt sted at starte byturen på en hyggelig måde. Særligt de flotte omgivelser skaber de oplagte rammer for at få det meste ud af det pulserende byliv.

Hos Cross Café holder de sig gerne opdaterede på de sociale medier. Du kan nemlig både finde caféen på Facebook, men også via deres profil på Instagram, hvor der gemmer sig en række flotte billeder. På Instagram poster caféen bl.a. løbende billeder af den lækre mad og glade gæster. 

Alt i alt kan vi anbefale dig at besøge Cross Café, hvis du er på udkig efter et sted i Aarhus, hvor du kan nyde god mad i dejlige omgivelser. Menukortet er spækfyldt med lækre retter, og der burde være noget at finde for enhver smag. Stedet er oplagt for både dig, der vil nyde lækker brunch og cappuccino med din studieveninde, men også dig, der er klar på en lækker cocktail en fredag aften, inden turen går videre i byen.
Adresse

Åboulevarden 66
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 87 31 75 10
E-mail: js@cross-cafe.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 08.30 - 00.00
Torsdag: 08.30 - 23.00
Fredag: 08.30 - 02.00
Lørdag: 09.00 - 02.00
Søndag: 09.00 - 23.00


Website

Cross Café's websiteCross Café
Cross Café
Cross Café