Byguide til


København er en fantastisk by. København har alt, hvad du kan drømme om. I København vil du møde uanede mængder af uddannelsestilbud, byliv og kultur. Vil du væk storbyræset kan du besøge en af Københavns store parker, eller lækre strande.

Men byen kan også være en hård by at komme til som tilflytter. For selvom du måske har besøgt byen nu og da, så er det ikke det samme som at bo der. Nu skal du lige pludselig til at finde en god frisør, hvilket måske ikke er helt lige til i en million-by på en studerendes budget.

Og du kan selvfølgelig lave dine egne undersøgelser og finde ud af, hvilke barer og caféer som er værd at bruge tid og penge på. Det kan ganske vidst være underholdende, men skal du også have tid og penge til andet, så find i stedet de bedste steder i København herunder og undgå luskede bodegaer og kedelige caféer. Mis heller ikke mindre spranglende sektioner som Kultur & Underholdning eller Sport & Fritid, hvor du kan more dig, få nye og ordentlige bekendtskaber alt imens du plejer din hjerne og krop.


Vælg venligst en kategori

Københavns byguide

Her i Københavns byguide finder du de bedste restauranter, natklubber, barer, caféer, take-away steder i København.

Du kan sortere stederne efter navn, ølpris, vores bedømmelse af stederne m.m. Om stederne kan du læse en generel beskrivelse, finde åbningstider, priser, menukort, link til stedernes website, kontaktinformationer og vejviser til stedet.

I byguiden til København finder du også guides til byens butikker, uddannelses institutioner, kultur og underholdning, virksomheder, sport og fritid, frisører, køreskoler, højskoler, organisationer i København samt til steder, hvor der er fokus på din sundhed og wellness i København

Har du rettelser eller tilføjelser til byguiden er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 44 40 81 78 eller e-mail: salg@studenterguiden.dk.