Coffee Ten - Aarhus


Coffee Ten er beliggende rundt omkring flere steder i landet. I Aarhus finder du Coffee Ten på adressen Søndergade 69. Denne café har fokus på at kaffe skal være billigt og lækkert men CO2- og miljøvenlig. Café Coffee Ten har dog andet end kaffe, så hvis du fristes af juice og lækre sandwiches, så er du kommet til det rette sted.  

 

Café Coffee Ten er placeret i centralt i de forskellige byer, og fungerer perfekte til lige at svinge forbi til en lækker kop kaffe til kun 10 kroner. Udover kaffen koster alle deres andre varme drikkevare også kun 10 kr, og derfor er dette et yderst studievenligt sted. Kaffen er af høj kvalitet, og café Coffee Ten mener, at det bør være muligt at servere god kvalitet billigt, og det er lige dét de gør. Cafeen er ganske stilet og simpel, og gør det til et hyggeligt lille sted at få en kop kaffe og en bid mad, inden man skal videre. Det flotte sort og hvid design gør hele atmosfæren hyggelig og behagelig at være i. Det stilrene design fanger hurtigt blikket hos kunderne og er med til at lokke endnu flere gæster til.  

Café Coffee Ten går meget op i at være CO2- og miljøvenlig. Derudover kan du selv vælge om du ønsker at sidde med en dejlig kop kaffe, eller om du hellere vil bestille den to-go. Dog vil det anbefales at den nydes hos Café Coffee Ten, da den samme hyggelige stemning ikke opleves, hvis det er med to-go. Uanset hvad du vælger at købe nede hos Coffee Ten, så vil den behagelige stemning hurtigt få dig til at slappe af, efter en lang dag på arbejdet eller i skolen. Nyd en kop af deres fantastiske kop kaffe og slip hverdagens bekymringer for en stund.  

 

Coffee Ten har både åbent tidligt om morgenen til om aftenen, så kunderne på den måde både kan nå at købe deres kaffe om morgenen inden de skal på arbejde, og gerne igen efter de har været på arbejde. Denne café er det helt rigtige sted, hvis du søger et sted at få afstresset og slappet lidt af. Selvom cafeen er ganske ny, så har den allerede fået skabt sig en masse positiv omtale fra glade kunder, der nyder smagen af den gode og billige kaffe efter en lang dag.  

Det er det helt rette sted at tage hen med en veninde og nyde en god kop kaffe og lige få snakket om dagens forløb. Selvom Coffee Ten ikke sælger massevis af mad, så er deres sandwiches lækre og kan stoppe den værste sult. Det passer perfekt som middagsmad, og er hverken for tung eller let i maven. Coffee Ten har mange tilfredse kunder der roser det flotte design og den lækre og billige kaffe. Du kan blive den næste tilfredse kunde. Står du en dag og mangler den bedste og billigste kaffe, så ved du at det er hos Coffee Ten du skal tage et smut forbi.  
Adresse

Søndergade 69
8000 Aarhus