City Salon


I hjertet af Silkeborg på Nygade finder du City Salon, der er en miljøvenlig frisør. Det betyder, at de kun bruger de reneste og mest skånsomme hårprodukter til alle former for behandlinger. De benytter sig af naturlige plantefarver og hårprodukter lavet uden tilsætningsstoffer. Det er godt for dit hår, og det er godt for miljøet, og det koster ikke en formue. 

Det er en alsidig frisørsalon, som tilbyder mange forskellige behandlinger, herunder klip og farve til damer, herrer og børn, ligesom de også tilbyder håropsætninger, permanente krøller og farve og retning af bryn og vipper. 

De har specialiseret sig i farvning og vejleder deres kunder i, hvilken type farvning, der ville passe bedst til dem. De vægter et naturligt resultat højt, men eksperimenter også med sjove farver som pink og blå til de modige, der gerne vil prøve et helt nyt og anderledes look. 

Desuden har de også en spidskompetence inden for fremstilling og tilpasning af parykker. Hvis du er i gang med en medicinsk behandling eller har en anden sygdom, der er årsag til dit hårtab, så kan du købe parykkerne med tilskud fra den offentlige sygesikring.

De dygtige frisører hos City Salon går meget op i, at hver paryk har sig eget individuelle udseende og pasform. Derfor vil der altid være en indledende konsultation og prøvefase i forbindelse med et køb af paryk. 

Hos City Salon prioriterer de hyggen. De ønsker, at et besøg hos en frisør skal være en særlig oplevelse, og derfor vil kunden altid blive mødt af en god stemning. Man har mulighed for at slappe af i en af massagestolene, og fredag kan man blive tilbudt et glas vin eller en specialøl.
Adresse

Nygade 2
8600 Silkeborg


Kontakt info

Telefon: 86 82 05 88


E-mail: citysalon@mail.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Website

City Salon's websiteCity Salon