Cirkuskroen


Cirkuskroen er stedet hvor livet leves! Dette er muligvis den skøreste bodega i hele dejlige Århus, på den fede måde. Der er proppet med klovne. Over alt. Bartenderen følger endda sommetider trop, og dukker op i sit bedste cirkus-outfit. På denne finurlige bar kan alting ske!

 

Klassisk kro-hygge

Cirkuskroen ligger overfor havnen på Skovvejen, midt i den århusianske storby. På trods af kroens lidt utraditionelle klovne-tema, er det den klassiske krostemning man finder her, med alt hver der hører sig til. Her vil du uden tvivl møde en masse stamgæster, men der er altid plads til nye besøgende, så hiv endelig alle dine gode venner med ned på kroen. Hvis du altid kan svare på alle spørgsmålene i ”Hvem vil være millionær” eller ”Danmarks klogeste”, så bør du da helt sikkert deltage i Kroquizzén. Der er plads til alle, og du skal være klar på almindelige såvel som finurlige spørgsmål. Hver august kan du deltage i den famøse grisefest, hvor den særprægede kro griller en hel gris ude på gaden. Det er helt sikkert årets fest på Cirkuskroen, og det vil du bestemt ikke gå glip af.

 

Klovnepriser

Et særpræget tema kræver priser der matcher. På Cirkuskroen kan du få almindelige øl til kun 18,-, og luksus øl til 22,-. Det er jo ikke så ringe endda. Hvis du ikke er den habile øl-drikker, kan du nyde en iskold cider til 33,- eller et forfriskende glas vin til 32,-. Det er priser som selv et stramt SU budget kan forholde sig til. Der er selvfølgelige også stærke sager i form af diverse spiritus, Irish Coffee og Cirkuskroens helt egen specialitet Møffe, som er en krydret bitter. Næste gang du slår dig løs på broen, bør du prøve krones helt eget Cirkussæt, bestående af en kold øl og en Møffe – en kombination af det kolde og det krydrede.  Du bør svinge en tur forbi Cirkusset, hilse på alle klovnene og se på det læskende barudvalg. Måske finder du en ny yndlingsdrink eller genopdager en god klassiker. Hvem ved, det kan være du finder din egen plads i cirkusset?

Vi ses blandt klovene!
Adresse

Skovvejen 23, 8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 73 91
E-mail: klovnen@cirkuskroen.dk


Åbningstider

Mandag til fredag:     kl 12:00 til 01:00
Lørdag og søndag:    kl 10:00 til 01:00


Website

Cirkuskroen's website