Chick-Inn

Chick-Inn


Chick-Inn er Århus' suværene sandwich-sted, der skal prøves! Chick-Inn finder du beliggende på gaden Immervad i Århus C. Det ligger lige overfor magasin, og er derfor ikke til at overse.

Efter en lang og træt shoppe-dag har du helt sikkert brug for lidt at spise, og hvad er mere lækkert end noget godt kylling? Det smager godt, det mætter godt, og det er sundt, da vi har med magert kød og proteiner at gøre.
Chick-Inn beskriver sig selv som en sandwichbar, og har siden 1996 tilberedt deres kyllinger over rottiserie.
Navnet med det gode ordspil beskriver meget godt Chick-Inns formål; hurtig take-away mad (Check-In), og serveringen af lækker kylling (Chicken)
Som navnet antyder lægges der vægt på kylling i maden, som Chick-Inn tilbyder. Kyllingen hos Chick-Inn er altid friskgrillet, og brødene er friskbagte.

Kyllingen bruges i forskellige gourmet sandwiches og salater. Det lyder simpelt, det er det også, men alligevel et af de lækreste spisesteder i Århus - specielt egnet til take-away og det kan derfor knibe lidt med pladsen på det populære Chick-Inn.
Du går hverken sulten eller tørstig derfra. Kombiner den lækre mad med en fadøl, en cocio, kaffe, vin eller isvand til billige penge.
Adresse

Immervad 5
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 19 30 33
E-mail: bestilling@chickinn.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: Lukket


Website

Chick-Inn's websiteChick-Inn
Chick-Inn
Chick-Inn
Chick-Inn