Celeb Hairstyles


Ønsker du at besøge en frisør i hjertet af Århus, som har lækre produkter og studierabat? Så skal du besøge Celeb hairstyles på på Klostergade 18A! Celeb hairstyles er både en herre- og damefrisør, så derfor kan du smutte herind og få ordnet dit hår, hvad end du er en kvinde eller en mand. Frisøren er beliggende centralt i hjertet af Århus i Lanter kvarteret, og det er nemt at komme et smut her forbi, hvis du befinder dig i byen.

Du er sikret kompetent klipning og vejledning til pleje af dit hår, når du vælger at besøge Celeb Hairstyles. Ejeren af salonen har nemlig den 4 årige frisøruddannelse, og du er derfor sikret at blive klippet af en faglært frisør. Herved er du i sikre hænder, når det kommer til kvaliteten af din nye frisure. Hvad end det er en klipning, farvning, hårpleje eller vejledning med hensyn til produkter du ønsker, så er du sikker på at modtage dette fra en frisør med ekspertise. 

Når du træder ind i frisøren, bliver du mødt af en smilende og imødekommende frisør, som er klar til at forkæle dig og dit hår med din frisure, som du ønsker. I salonen er der en hyggelig atmosfære i denne moderne salon. Her er du i gode og kompetente hænder, og under din behandling får du en fornemmelse af at opleve et frirum til afslapning og velvære.

Hos Celeb Hairstyles er priserne gode og kvaliteten høj, og derfor er dette et oplagt valg, til dig som studerende, når du skal vælge frisør. Her er der studiepriser for både mænd og kvinder. Et herreklip koster 270 kroner og et kvindeklip koster 370 kroner, hvis du er studerende. Som mand er det muligt at bestille et 5 ugers klip. Dette 5 ugers klip skal bestilles online. Så hvis du er et smut forbi salonen, og ønsker endnu et klip indenfor 5 uger, kan du få dette til blot 250 kroner. Derfor er der mange fordelagtige rabatter at opnå hos Celeb Hairstyles.

 Produkterne er yderst vigtige, hvis du ønsker at have lækkert hår. Derfor anvender salonen her også gode produkter til netop dit hår, når du får en behandling her. Her forhandles både det populære produktmærke Morrocan Oil og Davines. Salonen har været officiel forhandler af Morrocan Oil siden det kom til Danmark. Hvis du er tilfreds med produkterne som bliver anvendt i salonen, så er det muligt at købe dem efter behandlingen.

Ønsker du at besøge en frisør centralt beliggende i Århus, som sikrer professionel klipning og vejledning og gode priser, så tag et smut forbi Celeb Hairstyles.


Studenterrabatter

Et herreklip koster 270 kroner og et kvindeklip koster 370 kroner, hvis du er studerende.
Adresse

Klostergade 18A 8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf: 86 20 20 21
Mail: info@celebhairstyles.dk


Åbningstider

Mandag: 12.00-17.30
Tirsdag: 10.00-17.30
Onsdag: 10.00-17.30
Torsdag: 10.00-17.30
Fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: LUKKET


Website

celebhairstyles.dk