Cafe Ziggy

Cafe Ziggy


På toppen af Trøjborg ligger Café Ziggy – Den Originale Café.
Cafeen er opkaldt efter Ziggy Stardust, det legendariske band med dygtige David Bowie i fronten. Cafe Ziggy er ægte ”old school” stemning midt i Århus N, med fokus på lækker mad i hyggelige omgivelser.

Uanset om du bare vil nyde en enkel kop kaffe mens du læser dagens avisen, eller spise en god burger med vennerne, så er Ziggy stedet for dig. Lækker mad og god stemning – det bliver ikke meget bedre. Menuen har alt hvad hjertet begæret når det gælder klassisk god cafemad, og Ziggy har sine helt egen specialiteter klar, som du ikke ser på enhver Cafe i storbyen. Her kan du både få den gode gamle portion nachos, den klassiske cafe burger, eller prøve en lækker omgang okeragout. Vegetar? intet problem, prøv Ziggys spændende vegetarpizza med svampe of salat, eller en solid burger med falafel. Mums.

På Café Ziggy har målet altid været at skabe ægte hyggelig cafestemning, i ”old school” rammer, hvor du kan nyde livet, både som dig selv og i selskab med dine kære. Det dedikerede personale står klar til at tage imod din bestilling, og byde på lækre cocktails eller en god speciel øl.

Så kom ind på Cafe Ziggy, lad dig opsluge af den hyggelige stemning, og smag en af de mange lækre retter cafeen kan tilbyde.  
Adresse

Tordenskjoldsgade 96
8200 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 10 43 22
E-Mail: info@cafeziggy.dk


Åbningstider

Mandag – Onsdag:    09:00 – 23:00
Torsdag – Fredag:      09:00 – 00:00
Lørdag:                     10:00 – 00:00 
Søndag – Helligdage: 10:00 – 22:00


Website

Cafe Ziggy's websiteCafe Ziggy