Café Opera


Elsker du italiensk mad, og ville du ønske, at der var et sted i Aarhus, hvor du kunne nyde en god italiensk middag i stemningsfylde rammer? Så fortvivl ej. På café Opera, der er nærmere beliggende på adressen Banegårdspladsen 9 i Aarhus C, er netop dette nemlig muligt for dig! 

Café Opera i Aarhus er en italiensk café/restaurant, hvor du kan nyde et godt italiensk måltid. De bestræber sig på at være så gennemført italienske som deres århusianske rødder tillader. Når du spiser på Opera, vil du derfor virkelig opleve den italienske stemning, og det vil næsten føles som om, at du sidder på en lækker restaurant midt i Roms små hyggelige gader. 

Café Opera betegner dem selv som et trattoria, der er en mellemting mellem en café og en restaurant. Hos Opera er alle velkomne til et lækkert måltid med dertilhørende drikkelse til rimelige penge. Stedet er altså oplagt at besøge med både venner, familie eller kollegaer. Uanset hvem du vælger at besøge stedet med, vil I med garanti få en fremragende spiseoplevelse!

Navnet “Opera” ligger også til grund for indretningen på stedet. Deres ønske er, at du som gæst føler, at du er ude at spise lige inden, at du skal ind til en forestilling. Dette ses bl.a. på brugen af de tykke tæpper på gulvet, på masken, der er beklædt med bladguld og på de elegante, bløde og behagelige velourbetrukkede stole. Indretningen danner altså de perfekte rammer for en oplevelse ud over det sædvanlige.

I køkkenet finder du den yderst erfarne Sofie Kristensen, som har en stor forkærlighed for det traditionelle italienske køkken, hvilket uden tvivl kan smages i al den lækre mad, du vil få serveret som gæst på stedet. Alle råvarer er af høj kvalitet, så du vil næppe blive skuffet, når du vælger en af de mange tiltalende retter på det indbydende menukort. 

På menukortet finder du en masse forskellige lækre italienske retter, herunder både antipasti, pizza og pasta. Når du spiser på caféen, kan du vælge at sammensætte din egen 3-retters menu for kun 249 kroner, hvis dette lyder som noget for dig. Der er selvfølgelig også mulighed for bare at vælge en enkelt ret eller to, hvis dette tiltaler dig mest. Lige meget hvad kan det med sikkerhed siges, at du vil få serveret et måltid, der vil være kræs for dine smagsløg! 

Caféen har både åben morgen, middag og aften, så der er altså rig mulighed for at komme til at nyde godt af al den lækre mad. Om morgenen kan du slå dig løs i den overdådige brunchbuffet, og til frokost finder du de velkendte frokostretter som f.eks. burger, pasta, pizza og smørrebrød på menukortet. Der er altså helt sikkert noget til enhver smag. 


På caféens Instagram kan du lade dig inspirere af de mange smukke billeder af den mad, der serveres. Én ting er sikkert, og det er, at det helt sikkert vil få din mund til at løbe i vand. Det kan altså næsten kun gå for langsomt med at komme en tur forbi café Opera, for du vil helt sikkert ikke fortryde!
Adresse

Banegårdspladsen 9
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 86 12
Email: info@cafeopera.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 22.00
Torsdag - lørdag: 09.00 - 24.00
Søndag: 09.00 - 21.00


Website

https://cafeopera.wordpress.com