Café K Trøjborg


Café K Trøjborg er beliggende i Aarhus på adressen Tordenskjoldsgade 32. Caféen er både en morgenmads-, frokost- og aftensmadscafé, og hen på aftenen omdannes den hyggelige café til en cocktail bar. Der er altså rig mulighed for at slå et smut forbi den hyggelige Café K Trøjborg i Aarhus.

På Café K er der fokus på at skabe en god og hyggelig atmosfære for dig som gæst. Alle er velkomne på caféen, og den er således oplagt at besøge med både dine venner, din familie eller måske dine kollegaer. Børn og vegetarer er også velkomne, og der vil også være lækre ting at finde på menukortet til netop disse. De lange åbningstider gør også, at du altid kan finde en god anledning til at besøge caféen. Den hyggelige atmosfære danner de perfekte rammer for en god oplevelse med dine bekendte.

Når du spiser på Café K Trøjborg, vil du opleve, at maden er lavet på råvarer af høj kvalitet. Maden laves af passionerede kokke, som gør alt for at få den gode smag og det visuelle til at gå op i en højere enhed. Det vil altså både være kræs for dine øjne og for dine smagsløg, når du spiser på caféen.

På Café K Trøjborg kan du nyde alt fra brunch, frokost eller kaffe til aftensmad eller måske bare en snack til den søde tand. Om morgenen har du mulighed for at bestille den populære tapas brunch, et go’ morgen rugbrød, og hvis du er mere til buffet, er der også mulighed for at slå dig løs i sådan en. Til frokost og aften er menukortet også prydet af en masse lækkerier, herunder alt fra sandwiches, salater, burger og pasta til stjerneskud, pariserbøf, tapas planke med forskellige lækkerier og chili con carne. Til dem med en sød tand, byder menukortet også på hjemmebagt kage, cookies og pandekager. Uanset hvem du besøger restauranten med, vil der altså være noget lækker mad til enhver smag! Der er altså ingen undskyldning for ikke at tage forbi denne attraktive café i Aarhus.

Om aftenen kan du også nyde godt af de lækre cocktails, der serveres på stedet. Caféen omdannes nemlig til en cocktail bar, når aftenen går på hæld. Der er altså rig mulighed for en hyggelig aften ude med godt cocktails og godt selskab.

På deres Facebook får Café K Trøjborg 4,5 stjerner ud af 5 mulige, hvilket vidner om et sted, der helt klart er værd at besøge. Kanon hyggelig atmosfære, et venligt og hjælpsomt personale, lækker mad og fair priser er blot få af de ting, som tidligere besøgende især fremhæver ved Café K Trøjborg.

Det kan altså næsten ikke gå for hurtigt med at tage et smut forbi denne café. Så tag dine venner, din familie eller dine kollegaer under armen og giv jer selv en god spiseoplevelse. I vil helt sikkert ikke fortryde det, og én ting er sikkert, og det er, at når I først har besøgt stedet én gang, så vil det hverken blive jeres første eller sidste gang.

Hvis du ligger hjemme på sofaen og ikke orker at rejse dig, er der også mulighed for at få maden leveret. Der er altså ingen hindringer for at nyde godt af den lækre mad fra Café K Trøjborg.
Adresse

Tordenskjoldsgade 32
8200 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 31 18 06 81
Email: cafeK.catering@gmail.com


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 09.00 - 00.00
Søndag: 09.00 - 22.00


Website

http://catering.cafe-k.dk/