Café Hack

Café Hack


Cafe Hack - Brasserie og restaurant med højt gastronomisk niveau i hjertet af Århus. Cafeen ligger sammen med Århus Teater i Hack Kampmanns smukke teaterbygning fra 1900 tallet. Cafe Hack blev landskendt gennem det specielle Radioprogram Cafe Hack.

Smagfulde oplevelser
Hack er en cafe ud over det sædvanlige. Her finder du ikke de klassiske nachos og den trivielle cafe burger – her kommer du på en helt speciel gastronomisk oplevelse. Om du er til brunch, frokost, eller den helt store middag med lækker vin, så byder cafe Hack på en smagfuld oplevelse. Den særlige atmosfære fra de smukke omgivelsers, blandet med en helt ny madoplevelse er helt sikkert noget du skal opleve i smukke Århus.

En tur i Teatret
Cafe Hack samarbejder med Århus Teater, så du kan få en kulturel oplevelse med ekstraordinær underholdning og gastronomisk kultur. Som teatergæst har du nemlig muligheden for at få en helt specieldesignet middag sammen med din teatertur. Du kan nyde en forret og hovedret inden forestillingen, og blive forkælet med en lækker ostetalerne i pausen. Hvis det skal være ”nemt og hurtigt” er der mulighed for servering i pausen, så du snildt kan få lidt godt til ganen mens du venter. Se de forskellige specielle tilbud og menuer i forbindelse med teaterforestillinger på Cafe Hacks hjemmeside.

Speciele ønsker
Hos Cafe Hack er det kunden der er fokus. Hvis du har specielle ønsker til din frokost eller middag, vil de gøre meget for at du er glad og tilfreds. Det eneste du skal gøre er at ringe inden du kommer og lave en aftale med cafeen – så bliver der sørget godt for dig.
Adresse

Teatergaden 1, 8000 Århus C


Kontakt info

8612 4464


Åbningstider

Mandag      Variere
Tirsdag       16:30
Onsdag       16:30
Torsdag       16:30
Fredag        11:00
Lørdag        10:30
Søndag        Lukket


Lukker når sidste gæst går, eller kl 24:00


Website

Café Hack's website


Café Hack