Café Guldhornene


Cafe Guldhornene er en af Århus mest festlige bodegaer! Her er der altid liv og glade dage, og dette er stedet hvor byens festligste bodegagæster flytter fødderne til gode, gammeldags, danske toner. Her går du aldrig galt i byen!

 

Events der er guld værd!

I hjertet af dejlige Århus finder du Cafe Guldhornene ved Klostergade. Her finder du altid smilene bartendere, god stemning og billige øl. Det kan jo nærmest ikke blive bedre! Hos Cafe Guldhornene er der massér af events, så du har en god undskyldning for at svinge en tur forbi den hyggelige bar. Cafe Guldhornene kan endda stå for din næste julefrokost, så du er garanteret en god aften, med massér af festlig stemning. Om det er til hele firmaet, eller en privat-julefrokost, så skal guldhornene nok sørge for et brag af en fest. I kan være mellem 20-120 personer, så du kan roligt stable den helt store fest på benene. Cafe Guldhornene kan tilbyde to forskellige lækre julemenuer, enten Luksus julebuffet kr. 299,-  eller julebuffet kr. 199,-. Hvert år kan du selvfølgelig også fejre den læskende julebryg på j-dag, sammen med alle de glade gæster på Guldhornene. Du kan også blive kåret til ridder – Ridder af Guldhornene. Det kræver bare at du drikker 10 fadøl inden baren lukker, og så er du officielt en del af ridderlogen med eget ridderdiplom, ridderemblem, fordelskort til Cafe Guldhornenes app og mulighed for at blive inviteret til særlige arrangementer. Derudover kan du deltage i Flip-Cup turneringer, Bodegaquiz og diverse spilleaftner.

 

De gyldne priser

Du går ikke tørstig hjem fra Cafe Guldhornene! Tirsdag og onsdag kan du hele natten få alt det hjertet begærer af alkoholiske drikke, til meget favorable priser – de gyldne priser! Du kan sparer alt mellem 10 og 100 kroner, når de gyldne priser overtager baren. Det gælder både øl, drinks, og de helt stærke flasker spiritus. Måske er du ikke typen der deltager i tirsdagsfesterne, men frygt ej! Du kan også nyde godt af de gyldne priser både torsdag, fredag og lørdag inden kl. 23. Så tag vennerne under armen, og kom ned på Guldhornene til billig sprut og god stemning! Vi ses på Cafe Guldhornene!


Studenterrabatter

 


 
Adresse

Klostergade 28, 8000 Aarhus


Kontakt info

Tlf: 31737321
Mail: aarhus@cafeguldhornene.dk


Åbningstider

Åbningstider


Tirsdag:  kl. 18 – 02
Onsdag: kl. 16 – 05
Torsdag: kl. 16 – 05
Fredag:  kl. 16 – 05
Lørdag:  kl. 16 – 05


HUSK! Vi har altid åbent dagen før en helligdag!


Website

Café Guldhornene's website