Café GLAD!


Søger du en café i Aarhus, hvor økologi, bæredygtighed, sundhed og god smag er i højsædet? Så er Café Glad lige stedet for dig! Her bliver næsten alle ingredienser i deres retter lavet fra bunden, så du er sikker på at få et godt, økologisk og nærende måltid. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs videre i artiklen her, så du kan vide mere om Café Glad. Er du allerede overbevist om, at stedet er noget for dig, kan du vælge at besøge caféen på adressen Frederiks allé 127.

Har du lyst til inspiration til, hvad du skal have at spise næste gang du besøger Café Glad? Eller ønsker du bare at se på billeder af lækkert og insta-venligt mad? Så tjek deres Instagram ud, hvor den jævnligt deler billeder af deres lækre mad for deres følgere. Her ser du blandt andet de flotte og farverige morgenmadsretter, åbningstider, billeder fra caféen og andre nyttige ting, som du kan følge med i. Hvis du vælger at besøge caféen kan vi garantere dig, at det er muligt for dig at tage et yderst insta-venligt billede du kan dele på din egen profil.

Når de skriver på deres hjemmeside, at de laver stort set alt selv, så mener de det virkeligt. Her taler de nemlig både om deres varme retter, salater, dressinger, kager og boller - ja stort set alt, hvad de serverer! Derfor kan de med 100% sikkerhed stå inden for alle de ingredienser de vælger, og derfor er kvaliteten i maden sikret. Derfor kan du være sikker på at få serveret et lækkert, sundt og velsmagende måltid, hvor kvaliteten er i top. Café Glad har endda Det Økologiske Guldmærke, hvilket vil sige at 90-100% af deres råvarer er økologiske.

Starten på Café Glads eventyr startede tilbage i 2005, hvor de ønskede at servere sund take-away mad i god kvalitet. Sidenhen har caféen udviklet sig løbende både med hensyn til menukortet, indretning i caféen samt øget fokus på veganske, vegetariske og glutenfri muligheder. På denne måde søger de for at tage hensyn til alle, og prøver på denne måde at imødekomme alles behov. I dag er det stadigt muligt at få alt fra menuen som take away, men mange vælger at nyde maden i deres hyggelige café, da det danner rammerne for et hyggelig spiseoplevelse med dem, du har kær.

På menukortet finder du lidt af hvert. Hvad end du ønsker at finde et sted at spise morgenmad, frokost, eftermiddagsmad eller aftensmad, så er det muligt at spise alt dette hos Café Glad. Derudover har de også juice, kaffe og te, hvis du blot trænger til at slukke tørsten. Har du en lækker tand, så kan du også smage deres lækre kager. Selvom de fokuserer på sundhed, synes det også det er vigtigt at der er plads til hygge og selvforkælelse. 

Hvis du ønsker at spise dig GLAD! med økologisk, sund og hjemmelavet mad, så er det hos Café Glad i Århus du kan opleve dette. Her bliver du både glad af at se på maden samt at spise den. Smut en tur forbi i dag med studiekammeraterne eller tjek deres Instagram ud, så du kan blive inspireret til dit næste, sunde måltid.


Studenterrabatter

Du får 10% studierabat hos Café Glad, når du viser dit studiekort.
Adresse

Frederiks Allé 127, 8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 61 42 77 33
E-mail: adm.gladcafe@gmail.com


Åbningstider

Alle dage: 09.00 – 20.00


Website

https://spisdigglad.dk/