Café Frida


Café Frida er en socialøkonomisk café, beliggende i Mejlgade i hjertet af Aarhus. Café Fridas menukort er sammensat af friske og ikke mindst økologiske råvarer. Ambitionen er høj hos de glade medarbejdere, som gør deres bedste til, for at du skal være opgivet af god stemning, og få dig nogle smagsoplevelser af højeste kvalitet. De glæder sig derfor til at byde dig inden for.

Den lille Café Frida på Mejlgade har ikke så mange år på bagen, men har allerede gjort indtryk på mange af deres kunder. Ikke nok med at man kan få et godt måltid mad, så støtter den lille café et godt formål. Café Frida er det man kalder et ”afklaringstilbud” til 18 til 30-årige kvinder, der har det til fælles, at de har brug for at komme i uddannelse eller få et job. Café Frida har sin oprindelse i caféen Frida Kahlo. Den Sociale Udviklingsfond står desuden bag caféen. 
Den lille café byder på burgere, smørrebrød, sandwicher, kager, brunch og dagens suppe. Køkkenchef Mia Sambleben og hendes kollegaer går i gang fra bunden, og skal nok hygge godt om dig, når du besøger caféen. Caféen byder ikke mindst på kagetapas hver onsdag eftermiddag, hvilket er blevet et hit hos mange aarhusianere. Her er der en stor mængde af klassiske så vel som moderne kager, som du kan give dig i kast med. Caféen vandt i 2016 en afstemning på hjemmesiden Smag Aarhus angående byens bedste brunch. Med denne fine titel, Byens Bedste Brunch 2016, har Café Frida en god grund til at lokke dig til, som elsker en god brunch. Brunchen fås i forskellige varianter og størrelser alt efter hvor sulten, du skulle være. Giv dig selv den oplevelse at besøge Café Frida. Du kommer til at gå derfra mæt, tilfreds og med god samtittighed.
Adresse

Mejlgade 14, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 70 23 30 02
E-mail: els@suf.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag: 9.30-16.00
Lørdag - Søndag: Lukket


Website

Café Frida's websiteCafé Frida
Café Frida