Café Frederiksberg

Café Frederiksberg


På Cafe Frederiksberg i Aalborg sker der altid noget! Her kan du besøge et af Aalborgs største værtshuse, pub og spillested, der byder på velskænket fadøl og en lækker "Ta' selv buffet", samt masser af musikarrangementer til folk i alle aldre.

Cafe Frederiksberg er en stor pub i ægte engelsk stil med egetræborde og en hyggelig indretning. På Cafe Frederiksberg finder du et Aalborgs største udvalg af single malt whisky og spiritus. På storskærm kan du følge med i live sportsbegivenheder og har du fri fra arbejde og lyst til et slag billard, så har Cafe Frederiksberg bordene til det.

Øl og whisky

Med det største udvalg af single malt whisky og specialøl i Aalborg, så er du sikker på at finde en "drikke", der kan slukke din tørst. Især belgisk øl er et hit på Cafe Frederiksberg, men både danske klassikere og engelsk øl er i højsæde. Se et udvalg her:

Westmalle Dubbel - En fyldig og rund Abbey Ale Alc. 7,0 % Trappistes Rochefort 6 - En fyldig, mørk, meget maltsmag og hemlig blanding af krydderier Alc. 7,5 % Het Kapittel Pater - Abbey Ale med 2 varianter af humle let sødlig smag Alc. 6 % Augustijn - Flot gylden Abbey Ale med stor krop Alc. 8 %

Festmenu

Selvom Café Frederiksberg først og fremmest er en pub og et spillested, så kan du faktisk spise rigtigt lækkert og til fornuftige priser. Du kan bestille en såkaldt "festmenu", der er komponeret af velsmagene dansk smørrebrød og fungerer som en "Ta' selv menu". Se et udvalg her: Anretning 1

Hvide sild med karrysalat
Pålægs fad med 3 slagger Pålæg
Lun glaceret skinke
Salater med 2 dressinger
Lun leverpostej med bacon og champignon
Lun Kylling lår med agurk salat
Lune frikadeller med kartoffelsalat
Osteanretning med druer og frugt

Live musik

Cafe Frederiksberg tilbyder ofte live musik og kendte navne som Blow, Hard Copy og Haze har optrådt på spillestedet til stor glæde for gæsterne. To gange om måneden kan jazz-interesserede ålborgensere nyde live jazz og en lækker buffet til kun 40 kr. Går du selv med en lille musiker i maven og mener dine talenter kan tåle eksponering på de skrå brædder, så kan du hver torsdag deltage i Blues Jam på Cafe Frederiksberg. Via Blues Jam kan vordende musikere optræde live på Cafe Frederiksberg - du skal blot medbringe egne instrumenter, så vil udstyr blive stillet til din rådighed. Alle musikere får gratis øl.
Adresse

Hadsundvej 1B
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 12 03 83
E-Mail: cafefrederiksberg@gmail.com


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 07.00-02.00
Torsdag - Lørdag:  07.00-03.00
Søndag:                 07.00-24.00


Website

Café Frederiksberg's websiteCafé Frederiksberg
Café Frederiksberg
Café Frederiksberg