Café Englen

Café Englen


Café Englen er en intim og hyggelig café med en åben baggård om sommeren, hvor du kan sidde og nyde de lune solstråler. Med en god placering i Århus' latinerkvarter, hvor klassisk fransk caféstil omfavner kulturen, er Cafe Englen et oplagt valg til en god spiseoplevelse.

Café Englen har en dejlig og hyggelig atmosfære, hvor der serveres et bredt udvalg af forskellige lækre caferetter til rimelige priser. Maden er langt hen af vejen som den klassiske cafémad du kender så godt, men i den rigtig gode klasse, og med et fransk twist. StudenterGuiden.dk anbefaler dig at prøve den lokalt kendte "engleburger", som du med stor sikkerhed vil synes om. Sprød burgerbolle med oksefilet, emmentaler, panchetta og salat. Serveres med ristede kartofler og sauce verte-mayo. Mums. Og hvad med en Eton Mess til desser? Sprød marengs, creme de bresse, sæsonens friske bær og frugt. Du får uden tvivl en rigtig lækker mad oplevelse på Cafe Engle.

Hvis det bare er lidt til den tørstige hals du mangler, så går du heller ikke galt i byen med en af caféens lækre drinks eller gode kaffe. Så kom ind på cafeen og få en god oplevelse. Du vil uden tvivl kunne finde lige noget for dig, uanset om du er til klassik cafe bruger eller en god gang risotto. Velbekomme!
Adresse

Studsgade 3, 8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 13 06 44


E-mail: kontakt@cafe-englen.dk


Åbningstider

Mandag   10 - 24
Tirsdag    10 - 24
Onsdag   10 - 24
Torsdag   10 - 01
Fredag     10 - 02
Lørdag     10 - 02
Søndag    10 - 23


Website

Café Englen's websiteCafé Englen
Café Englen
Café Englen
Café Englen