Café Drudenfuss

Café Drudenfuss


Er du på jagt efter en café i Aarhus, hvor hygge er i højsædet? Så har vi et rigtig godt bud til dig og dine studiekammerater. Nemlig Café Drudenfuss. Café Drudenfuss i Aarhus ligger i hjertet af smilets by, og har adresse på hjørnet af Studsgade og Graven. Her har du virkelig mulighed for at nyde en god morgenmad, frokost, aftensmad eller et par lækre cocktails på en fredag - til rimelig priser og i flotte omgivelser. Hvad mere kan man ønske sig? Læs med i artiklen og bliv lidt klogere på, hvad du kan forvente af Café Drudenfuss.

Når du træder ind i Café Drudenfuss, vil du hurtigt bide mærke i den moderne indretning, der er inspireret af berlinerstilen. De flotte og moderne møbler skaber de perfekte rammer for et hyggeligt cafébesøg, og du kan være sikker på, at det søde personale vil give dig en god betjening.

Tager vi et kig på menukortet, så er dette fyldt med en masse lækre muligheder, og der vil med stor sandsynlighed være noget at finde for enhver smag. Du kan komme forbi Café Drudenfuss både morgen, frokost og aften. Om du er en til en god portion morgenmad eller brunch, klassisk løgsuppe, saftig burger, moules frites eller skindstegt fisk, så kan Café Drudenfuss klare dette for dig. På caféens hjemmeside kan du se hele menukortet og blive inspireret. Hvis I er en større flok, der har lyst til at besøge caféen, kan det være en god idé at reservere et bord. 

Læs mere om bordreservering via linket. 

Café Drudenfuss er også et oplagt sted at besøge, hvis du blot er en smule lækkersulten. Caféen gemmer nemlig også på lidt forskellige lækkerier til dig, der har en sød tand. Romkugler og panna cotta er derfor blot få af de ting, du kan finde på det spændende menukort. Supplerer du det søde med en god kop kaffe, er du garanteret at være klar til resten af shoppingturen med veninderne. Hvis vejret viser sig fra sin gode side, kan du med stor fordel sætte dig udenfor og nyde din kaffe, alt imens du nyde det pulserende byliv i Aarhus. 

Der findes mange livlige hænge ud steder i Aarhus, og Café Drudenfuss er absolut en af disse steder. Mangler du et sted i Aarhus, hvor du kan starte din bytur med et par lækre cocktails? Så kan du altså gøre dette på Café Drudenfuss. Den fantastiske beliggenhed og de rimelige priser gør, at stedet er en drøm for unge studerende.

Vil du gerne have et bedre indtryk af maden og stemningen i den hyggelig café? Så finder du dette både via Café Drudenfuss’ Facebook-side og profil på Instagram. Særligt caféens feed på Instagram er prydet af smukke billeder af den lækre mad, der får munden til at løbe i vand.

Hvis du er i Aarhus, og mangler en café, hvor du og dine studiekammerater kan nyde en god kop kaffe, frokost, drink eller lignende, så er Café Drudenfuss et sted, I bør kigge lidt nærmere på. Caféens beliggenhed er fantastisk, og den moderne indretning skaber de ideelle rammer for et dejligt cafébesøg. Her vil det smilende personale stå klar at lange mad og drikke over disken til dig og dine studiekammerater.
Adresse

Graven 30
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 82 72
E-mail: info@drudenfuss.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 24.00
Torsdag: 09.00 - 01.00
Fredag: 09.00 - 02.00
Lørdag: 10.00 - 02.00
Søndag: 10.00 - 22.00


Website

Café Drudenfuss's websiteCafé Drudenfuss
Café Drudenfuss