Café A - Aarhus


Ønsker du at besøge en café beliggende i Aarhus med gode priser? Så kan du tage et smut forbi Café A, som er beliggende på adressen Europaplads 2. Her kan du i en afslappende atmosfære spise traditionel café mad til billige priser, hvor alle kan være med.

Café A er en kæde, som åbnede sin første café i 2013. I dag er der 12 Café A caféer rundt omkring i hele landet, hvilket fortæller noget om, hvor populært dette koncept er. Udover caféen i Aarhus finder du dem beliggende i Kolding, Glostrup, Herev, Solrød, Amager, Taastrup, Ordrup, Østerbro, Amager Stand, Flintholm, Odense og Hvidovre. Så hvis du befinder dig i København eller omegn, har du rig mulighed for at komme forbi en Café A, da der er mange beliggende i netop dette område.

Missionen for cafékæden er at servere kvalitetsfuld mad til gode priser. Derfor er det muligt for enhver at tage et smut forbi cafeen her, hvis du ønsker at spise uden, men ikke har de store penge at gøre godt med. Derfor fungerer Café A specielt godt til studerende, fordi priserne er yderst SU venlige.

Menukortet er enkelt og indeholder klassiske caféretter, og ikke for bredt, men derudover er der sørget for, at der er noget, som falder i enhvers smag. Her kan du eksempelvis finde et udvalg af sandwiches, burgers, pasta, kødretter og specialiteter. Derudover har du også mulighed for at spise en billig brunch, eller få ekstra fordelagtige priser til frokost. Derudover kan du også vælge at besøge Café A, hvis du blot ønsker at få noget at drikke. De har nemlig også et større udvalg af forskellige drikkevarer. Hvad end du ønsker noget varmt at drikke når du er ude med studiegruppen, eller en cocktail sammen med kæresten eller vennerne, så finder du dette her, til yderst fordelagtige og studievenlige priser.

Hvis du ønsker at tage ud og få nogle drinks, så kan det godt betale sig for dig og vennerne at tage forbi cafeen her. Her kan du nemlig få 2 ens cocktails til kun 99 kroner. Du kan vælge mellem mange forskellige varianter, og du er sikker på at få en sjov aften i hyggelige og uformelle omgivelser, hvis du vælger at tage et smut forbi. Hvis du derimod blot ønsker at finde et sted, hvor du kan tage hen for at få noget billig cafemad, så er det også hos Café A, du finder dette.

Hvis du ønsker endnu mere rabat og fordelagtige priser, end der allerede er at finde hos Café A, kan du med fordel holde øje med deres rabat-sektion på deres hjemmeside samt i lokalavisen for rabat-kuponer.

Mangler du et sted at tage hen med gode priser, som serverer klassisk cafemad i hyggelige og uformelle omgivelser? Så er det Café A du skal besøge, næste gang du skal en tur på café.
Adresse

Europaplads 2, Aarhus


Kontakt info

Telefon: 93 87 88 98


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 22.00

Fredag – lørdag: 10.00 - 22.00

Søndag: 10.00 - 21.00


Website

www.cafe-a.dk