Boyum IT A/S


Har du en virksomhed, men mangler du et det helt rigtige ledelsessystem, tilbyder Boyum IT de helt rigtige løsninger. Boyum IT er en "Full Service Provider" med speciale i SAP Business One og integration til samme system. De er en af de førende eksperter inden for SAP Business One, som er en ERP løsning, der er nem at anvende både for små og store virksomheder. Deres system er kendt over hele verden, hvor de har mere end 109.000 kunder i over 120 lande, hvilket gør dem til en meget erfaren virksomhed i denne branche.

SAP business One

SAP business One er et ERP system, hvor du får kontrol og overblik over alle dele af din forretning. Det vil i fremtiden blive nemmere at træffe de helt rigtige forretningsmæssige beslutninger, fordi du har det helt rigtige data, som du kan læne dig op ad. Dine data bliver automatiseret, hvilket letter din arbejdsproces, og du får dermed mere tid og overskud i hverdagen, når du er på arbejde. Med systemet får du også gladere kunder, fordi du kan tilbyde dem en bedre service. Du kan faktisk få indblik i, hvem der er dine bedste kunder og på den måde servicere dem endnu bedre.

ERP system

ERP står for enterprise ressource planning og er et ledelsessystem, som kan være med til at lette strømmen af data, og det kan f.eks. indeholde:

  • Regnskab
  • Salg
  • Markedsføring
  • Planlægning
  • Lagerstyring
  • HR

Med dette system vil du kunne forbedre relationerne eksternt såvel som internt.

Kunden er altid i centrum

Hvis du vælger SAP business One via Boyum IT, vil du altid være i centrum. De vil fungere som en professionel sparringspartner, og de vil rådgive dig i at træffe de helt rigtige beslutninger. De lytter altid til dine behov, for hvis ikke SAP er noget for dig, så gavner det hverken dig eller dem, og derfor får du en professionel rådgivning.  
Adresse

Sintrupvej 71b, 1. tv
8220 Brabrand


Kontakt info

Tlf.: 8732 9000
E-mail: boyum@boyum-it.com Boyum IT A/S