Børkop Højskole


Børkop højskole– Indre Missions Bibelskole

Børkop Højskolekan blive et pusterum, hvor du får lejlighed til at lægge dagligdagens opgaver til side for en tid. Her kan du på fuld tid koncentrere dig om 4 væsentlige områder i dit liv:


1.      Bibelen
Solid og kvalificeret bibelundervisning, der skaber oversigt og går i dybden. Kendskab til den bibelske sammenhæng mellem GT og NT. Fokus på Jesus Kristus, Bibelens brændpunkt.

2.      Gud
Dybere ind i fællesskabet med Gud, fx i den daglige stilletid og i morgen- og aftenandagterne. Hvile i troen på Jesus som din frelser. Fokus på Guds planer for dit liv.

3.      Dig
Tid til at stresse af. Udrustning til at udvikle dig i tjeneste og nådegaver. Perspektiver over dit liv: hvor kommer du fra – hvor er du på vej hen? Hjælp til at kende dit eget ståsted.

4.      Fællesskab
Nye venner. Et godt, kristent fællesskab. Spændende oplevelser sammen. Plads til den enkelte.

Vi er højskole og bibelskole i ét, og det er vores vision at hjælpe den enkelte elev til at se sit liv i Guds perspektiv, stikke rødderne dybt ned i Guds ord i Bibelen og sætte frugt i tro og tjeneste.

På Børkop Højskole får du lov at være den, du er. Men du bliver også udfordret i den undervisning, du deltager i, og i det fællesskab, du bliver en del af.

Hjertelig velkommen til at søge ind på et kursus på Børkop Højskole - Indre Missions Bibelskole! Du er også velkommen til at besøge os eller kontakte os for nærmere oplysninger!

Kurt Kristensen
Forstander
Adresse

Peder Breths Vej 1
7080 Børkop


Kontakt info

Tlf.: 3080 7432
E-mail: imb@imb.dk


 


Website

Børkop Højskole's website