Bernth & Co.


Hvis du gerne vil have en god og yderst lækkert sandwich af allerhøjeste kvalitet i Aarhus, så er Bernt & Co. netop stedet for dig! Bernt & Co. i Aarhus er beliggende på adressen Borggade 12 i centrum af byen.

Bernt & Co. er ejet af Sara Bernth og Bo Marcussen, som har en fortid fra restaurant branchen og har derfor stor erfaring med gastronomi. Her er du sikker på, at din sandwich er lavet af friske og gode råvarer af allerhøjeste kvalitet. På denne måde får du serveret en fantastisk sandwich i høj kvalitet.

Idéen til denne fantastiske sandwich-butik opstod ud fra deres egne behov, hvor de ønskede at finde god kvalitet til en ordentlig pris. Her skal der nemlig være en god kvalitet i øjenhøjde til en rimelig pris, hvilket helt sikkert er hvad du oplever, når du træder ind i denne hyggelige café.

Brødet i sandwichen er yderst vigtigt, idet 80% af en sandwich består af brød. Derfor sørger Bernth & Co. for at brødet er i bedste kvalitet, og står hver morgen laver brødet til næste dag. Det vil altså sige de bager alt brødet selv, og på denne måde er de sikre på, at de bedste råvarer bliver anvendt samt at kvaliteten er i top. Brødet bages og serveres dagen lang, så man som kunde, uanset hvornår du besøger butikken får du serveret friskbagt og lækkert brød. Brødet bages af biodynamisk mel fra Arion og grov durumel fra Molino del Borgo. Melet er derudover uden tilsætningsstoffer og andre kemikalier. Ønsker du at smage brødet for sig selv uden en sandwich er dette også muligt. Du kan blandt andet tilkøbe brødet med hjem for at spise det sammen med en suppe eller andet, du lige har lyst til.

Kvaliteten er altid i top, idet deres valg af råvarer er derefter. De smager sig selv frem, og sørger for at vælge, det de bedst kan lide, så deres kunder får serveret det bedste af det bedste.

Hvis du har lyst til en god og lækker sandwich i centrum af Aarhus, så er Bernt & Co. helt sikkert det oplagte sted at købe netop dette.
Adresse

Borggade 12
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 20 20 80


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 16.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Lukket


Website

bernthogco.dk