BedreBilist.dk

BedreBilist.dk


Hos BedreBilist.dk finder du alle de lovpligtige teoriundervisningslektioner samlet på ét. Her er de inddelt efter den metode man typisk vil gribe forløbet an på, hos en egentlig køreskole. På den måde kan du nemt og enkelt blive klar til at bestå dine prøver første gang.

Alle lektioner og undervisningsmateriale er skræddersyet til unge som skal stifte bekendtskab med motorkøretøjer første gang, og dermed vil du opleve at du lærer teorien hurtigt. Du får en profil på BedreBilist.dk, hvor du kan følge med i, hvordan din undervisning går og hvilke lektioner du har færdiggjort. Ud over dette er systemet indrettet således, at du kan se når du er dygtig nok til at kunne tage Politiets Teoriprøve - dermed giver Bedrebilist.dk dig grønt lys, så du er klar til at bestå prøven første gang.

BedreBilist.dk er så overbeviste om deres undervisningsindhold, at skulle du ikke bestå din teoriprøve første gang, kompenserer de dig for din adgangskode.

Skulle du have en eller flere svage punkter, vil BedreBilist.dk skræddersy en ny lektion til dig, som kun omhandler de områder, hvor du skal forbedre dig – meget smartere bliver det ikke!

 

På deres hjemmeside garanterer BedreBilist.dk at:

  • Undervisning og prøver bliver skræddersyet personligt til dig
  • Du bliver trænet og evalueret, så du får en god trafikadfærd
  • dk er for alle bilister samt køreelever og generhververe
  • Garanti for at bestå teoriprøven eller få pengene tilbage - Læs mere

 

Læs mere omkring Bedrebilist.dk og kom i gang med din teori allerede i dag!
Adresse

Nørregade 77
7100 Vejle


Kontakt info

Telefon: 7643 3039
E-mail:info@bedrebilist.dk


Website

BedreBilist.dk's websiteBedreBilist.dk