Beauty and Style - Aarhus

Ønsker du en lækker skønhedsbehandling til SU-venlige priser? Så er Beauty and Style netop stedet for dig! Hos Beauty and Style udbydes en masse forskellige behandlinger, så du kan få ordnet lige hvad du har lyst til. Måske du trænger til at få en ny klipning, en skøn ansigtsbehandling, plukket dine øjenbryn eller en dejlige neglebehandling på enten hænder eller fødder - Beauty and Style har et bredt udvalg! Derudover er Beauty and Style både at finde i København, Odense, Aalborg, Kolding og Århus. Hvor end du befinder dig i landet, finder du derfor sandsynligvis en salon ikke alt for langt fra dig. I Aarhus finder du Beauty and Style beliggende på adressen Søndergade 45, 1 sal.

Udover at være en skønhedssalon hvor du kan få de lækreste behandlinger, så er Beauty and Style også en kosmetologskole. På denne kosmetologskole udbydes en bred vifte af behandlinger, som udføres af kosmetologskolens elever under opsyn af en af de professionelle. Her får du 50% procent af prisen i forhold til normale kosmetolog priser, så der er helt sikkert en del penge at spare, ved at få lavet din næste skønhedsbehandling her.

Skolen startede i 1984 og har derfor mere end 30 års erfaring med specialisering i uddannelser til kosmetologer og frisører, samt er de Europas største private skole. Her har eleverne mulighed for at dygtiggøre sig, samtidig med at du har mulighed for at få en lækker og billig skønhedsbehandling, hvilket helt klart en win-win for begge parter. Formålet med skolen er at uddanne de dygtigste kosmetologer i Danmark, og forudsætninger for dette er at eleverne undervises af veluddannede og rutinerede lærere. Derudover er rammerne i orden med alt det bedste udstyr i højeste standard.

Hvis kroppen og sindet har brug for at slappe af og få en dejlig behandling, så er Beauty and Style det rigtige sted at få en behandling. Her får du den bedst mulige oplevelse i de dejligste omgivelser. Du kan eksempelvis vælge mellem en række frisør-behandlinger eller kosmetolog-behandlinger. Du kan eksempelvis få plukket bryn og farvet vipper og bryn samlet til blot 100 kroner. Trænger du en 20 minutters lækker kropsmassage kan du også få dette til blot 115 kroner. Der findes et hav af behandlinger, og du kan se de forskellige behandlinger på linket her.

Hvad end du er interesseret i at få en uddannelse hos Beauty and Style eller få en lækker og billig skønhedsbehandling, så er det værd at tjekke Beauty and Style ud. Deres hjemmesider tilbyder en masse information om de forskellige uddannelser, behandlinger og meget mere, som du helt klart bør tjekke ud. Kosmetologskolen er internationalt anerkendt med godkendelse og certificering af I.E.C, som er en international kvalitetskontrol med fokus på både det teoretiske og praktiske. Derudover kan vi hos Studenterguiden anbefale at tjekke deres nyhedsbrev ud. Her deler de jævnligt gode tilbud og behandlinger, så du kan få en ekstra fordelagtig pris, som helt klart er værd at tage med som studerende, som gerne vil spare penge.Bestil tid/information


Adresse

Søndergade 45, 1. sal, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 70 22 02 32


Åbningstider

Mandag: 09.00 - 21.00
Tirsdag: 09.00 - 15.30
Onsdag: 09.00 - 21.00
Torsdag: 09.00 - 19.00
Fredag: 09.00 - 15.30
Lørdag: 09.00 - 15.00
Søndag: Lukket


Website

https://beautyandstyle.dk/