Bar Plata


I hjertet af Århus finder du en cocktailbar med sans for charme og kvalitet. Denne bar finder du på klostertorvet 5 i Århus. Ejerne beskriver selv stedet, som et alsidigt sted der kan være rammen om dine dates, dit stamsted, men også det sted, hvor festlighederne står i høj kurs til weekenden. 

Stemningen på denne ekstraordinære cocktailbar er hyggelig og uformel. Således er den altså helt perfekt til en date i hyggelige omgivelser, eller til en aften ude med vennerne. Det er sjældent vi giver os selv lov, men kommer du ind på Bar Plata, så har du intet valg. På kortet finder du et utal af forskellige gins og rom og en masse andet lækkert til din drink. Stedet er kendt for deres evne til at udfordre cocktail verdenen. Dette gør de ved at integrere de forskellige drinks i den mad, som du også kan nyde på stedet. Hvis du ønsker en spændende cocktailoplevelse, så er det herind du skal komme. De gladeste cocktail-nørder står nemlig klar til at mikse dig dagens drink. 

Bar Plata cocktailbar byder ikke blot på udsøgte drinks, men kan også tilbyde dig en fem retters menu. Denne er leveret af køkkenchefen, Anders Holm, som altid har i sinde at lave sæsonbetonede retter med alle de gode og friske råvarer, som sæsonen kan levere. Maden er lavet med et godt håndværk og giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Prisklassen ligger i en middel ende, hvor de fleste vil kunne være med. 

Det vil med andre ord være en perfekt afslutning på en god dag i Århus. Måske du ikke selv er fra byen og har været rundt ved de store seværdigheder i byen såsom Aros, Steno Museet, Vor Frue Kirke eller Tivoli Friheden. Er det ovenikøbet din første gang i Århus, så er det til dit held, at denne cocktail bar og restaurant ligger tæt ved grønne områder omkring den gamle by i Århus. Således er stedet nemt at finde.

Er du til fest og farver og sætter pris på underholdning og fede arrangementer, så er Bar Pata ligeledes stedet for dig. På Klostertorvet er der ofte musikarrangementer. Senest har cocktailbaren lagt borde og stole til opstarten af Aarhus-jazz festival. Arrangementerne kan du se og høre fra på Bar Platas Facebookside, hvor du også altid kan følge med i, hvilke nye, flotte og spændende drinks der kommer på menukortet. 

Den gode omtale af baren er ikke uberettiget. Leder du på nettet, så finder du stribevis af gode anmeldelser. Gennemgående for alle anmeldelserne er den god stemning, der udsender romantiske vibrationerne i luften. Ligeledes er det den gode service fra det venlige personale, som kunderne i flæng omtaler. Den gode service oplever de besøgende gennem smil og smagsprøver. Der er mange forskellige slags gin at vælge mellem for eksempel, hvorfor du altid kan få en smagsprøve på det du ønsker at bestille. Med til smagsprøverne får du kompetent vejledning til sammensætning af smage med videre fra personalet, der rummer en meget stor viden om cocktails. 

Leder du efter den nye bar til dig med passion for gode smage og spændende sammensætninger, så skal du tage til Bar Plata og få en oplevelse i særklasse. 
Adresse

Klostertorvet 5
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 23 10 20 10
Email: kontakt@barplata.dk


Åbningstider

Søndag - tirsdag: Lukket
Onsdag: 17.00 – 00.00
Torsdag: 17.00 – 01.00
Fredag: 17.00 - 02.00
Lørdag: 17.00 - 00.00