Aros Køreskole


Ønsker du at tage et kørekort effektivt, billigt og gennem et hurtigt forløb? Så er det Aros køreskole, du skal henvende dig til. Aros køreskole er centralt beliggende i Århus, hvilket betyder, at du kommer til at lære at køre bil i et af landets største byer. Det er der mange fordele ved – Du lærer at køre bil i et af de mest trafikerede områder, hvilket i sidste ende kan mindske dine usikkerheder, når du bevæger dig udenfor Århus.


Hos Aros køreskole Århus er det muligt for alle at gennemføre et kørekort forløb, uanset din alder og dit køn. Det er lige meget om du er ung, eller oppe i årene, om du er mand eller kvinde, usikker og nervøs. Ingen af disse ting har betydning, idet kørekort forløbet tilpasses hver enkelt elev, så resultatet ender med et kørekort forløb, der bedømmes til bestået. Her er du altid sikret en seriøs, grundig, personlig og relevant undervisning, som er letforståelig, og ikke mindst giver dig de bedste muligheder for at bestå din prøve så nemt og så hurtigt som muligt.

Aros Køreskole er meget fleksibel. Du kan vælge mellem flere forløb. Der er først og fremmest det almindelige forløb, hvor der er teoriundervisning én til to gange om ugen – det afgøres af, hvad der bedst passer dig. Har du for eksempelvis ikke mulighed for at komme til teoriundervisning i den ene uge, så er der rig mulighed for at møde op ugen efter. Der er med andre ord ikke fastsat bestemte dage på ugen.
Er I flere der ønsker et lynhold, så kan Aros køreskole Århus også finde ud af det. Så får I jeres kørekort hurtigt. Vælger du lynhold, så er der teoritimer flere gange om ugen. Undervisningen foregår ligesom helt almindelig klasseundervisning. Lynholdet indgår i et intensivt forløb, som føles ekstra tidskrævende, da der også skal være plads til køretimer mellem teori undervisning. Derudover er der mulighed for særlig køreundervisning og teorihjælp.
Du skal huske at bestille tid hos lægen for at få en attest til kørekort.


Studenterrabatter

Spørg efter studierabat
Adresse

Park Allé 3, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon 42 77 74 74
E-mail:kontakt@aroskoreskole.dk


Website

Aros Køreskole's website