Anton Tzannis

Anton Tzannis


Anton Tzannis er en professionel frisørsalon i Århus bymidte, centralt beliggende i Nørregade. Her står det kompetente og smilende personale klar til at forkæle deres kunder. Via god vejledning og en konstruktiv dialog, finder de sammen med dig den rette behandling, så netop dine ønsker bliver indfriet.
Hos Anton Tzannis lægger de stor vægt på, at du går derfra med en frisure, der afspejler netop din personlighed. Alle salonens frisører har den 4 årige frisøruddannelse og vedligeholder desuden deres kompetencer ved at deltage i kurser og shows både i Danmark og i udlandet. Alle medarbejderne har stor kærlighed til deres fag og sætter stor ære i, at du som kunde får lige præcis det look, som passer til dig i fællesskab med dig.

Forkæl dig selv og dit hår - bestil tid online her!

Du er altid velkommen til at kigge ind hos Anton Tzannis til en uforpligtigende samtale, om det er håropsætning, farvning eller måske bare rettelse af pandehåret du har planer for, har de søde frisører altid et godt råd og et smil med på vejen. Hos Anton Tzannis får du kun de bedste produkter på markedet: Det  eksklusive Alterna, Herrenes American Crew, Det grønne Eksperience, Græske Mythos, som de selv importerer direkte fra Grækenland eller en af de andre nøje udvalgte produkter. Alle sammen superlækre produkter både til hår og krop, og til rimelige priser.

Få gudesmukt hår – Bestil tid i dag

Du kan se salonen på Google View her:


Vis stort kort
Adresse

Nørregade 53
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 8618 8277


E-mail: info@antontzannis.dk


Åbningstider

Mandag: 09.00 - 17.30
Tirsdag: 12.00 - 17.30
Onsdag: 09.00 - 17.30
Torsdag: 12.00 - 19.00
Fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 08.00 - 13.00


Website

Anton Tzannis's websiteAnton Tzannis
Anton Tzannis
Anton Tzannis
Anton Tzannis