Anton Tzannis

Anton Tzannis


Anton Tzannis er en professionel frisørsalon i Århus bymidte, centralt beliggende i Nørregade. Her står det kompetente og smilende personale klar til at forkæle deres kunder. Via god vejledning og en konstruktiv dialog, finder de sammen med dig den rette behandling, så netop dine ønsker bliver indfriet.
Hos Anton Tzannis lægger de stor vægt på, at du går derfra med en frisure, der afspejler netop din personlighed. Alle salonens frisører har den 4 årige frisøruddannelse og vedligeholder desuden deres kompetencer ved at deltage i kurser og shows både i Danmark og i udlandet. Alle medarbejderne har stor kærlighed til deres fag og sætter stor ære i, at du som kunde får lige præcis det look, som passer til dig i fællesskab med dig.

Forkæl dig selv og dit hår - bestil tid online her!

Du er altid velkommen til at kigge ind hos Anton Tzannis til en uforpligtigende samtale, om det er håropsætning, farvning eller måske bare rettelse af pandehåret du har planer for, har de søde frisører altid et godt råd og et smil med på vejen. Hos Anton Tzannis får du kun de bedste produkter på markedet: Det  eksklusive Alterna, Herrenes American Crew, Det grønne Eksperience, Græske Mythos, som de selv importerer direkte fra Grækenland eller en af de andre nøje udvalgte produkter. Alle sammen superlækre produkter både til hår og krop, og til rimelige priser.

Studierabat på klipning hos anton tzannis – 35% når du booker Anita – 10% når du booker Anton eller Hans

Anita har haft fingrene i frisørsaksen siden hun var 16 år og har stået i lære hos sin Islandske/Færørske mor. Så man kan roligt sige, at hun er vokset op med hår i mellem hænderne. Derudover har hun altid elsket kunst og håndarbejde, så tilsammen forenes de elementer i en stor lidenskab for at skabe kunstværker med hænderne i fisørfaget. Anita er meget kreativ hvilket også ses på de tilfredse kunder, der har lagt hår til hendes kunst.

Når du booker online og vælger dame/herre klip så husk at skrive "Studenterguiden" i kommentarfeltet, så ved du, at du er sikker på at få din særlige rabat.

Studenterguiden anbefaler, at du tager ind forbi Anton Tzannis og gør selv guderne misundelige på dit hår, når du går derfra. Særligt de studievenlige priser og den gode rabat du kan få gør, at alle har råd til lækkert hår. Desuden er det meget kompetente hænder, du får behandling af, så du kan trygt læne dig tilbage i stolen.

Få gudesmukt hår – Bestil tid i dag

Du kan se salonen på Google View her:


Vis stort kort
Adresse

Nørregade 53
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 8618 8277


E-mail: info@antontzannis.dk


Åbningstider

Mandag 09:00–17:30
Tirsdag 10:30–17:00
Onsdag 09:00–17:30
Torsdag 09:00–19:00
Fredag 09:00–18:00
Lørdag 08:00–13:00


Website

Anton Tzannis's websiteAnton Tzannis
Anton Tzannis
Anton Tzannis
Anton Tzannis