Alberts


Hos Alberts kan du få cocktails og special øl, som har beliggenhed på Store Torv i en af Aarhus’ ældste kældre. Kælderen stammer fra 1300-tallet, og baren er opkaldt efter Albert Thorup, der i sin tid handlede med vine. De står altid klar til at tage imod dig og dine venner i en af de mest historiske kælder i Aarhus. Alle dage i sommeren er der også mulighed for udeservering ved det Store Torv, hvilket er enormt hyggeligt.
Baren har lavt til loftet og har en levende lys ved bordene og minder lidt om en lille hyggelig grotte.

Det brede udvalg af drinks

Deres fokus ligger klart på cocktails, men de kan også lave mange andre drinks såsom en øl, vin og bobler. Du kan bl.a. bestille flere forskellige slags drinks med gin & tonic, øl fra både Carlsberg, Tuborg, Jacobsen og mange flere. Derudover har de også drikkelse, hvori der er rom, whiskey eller cognac, så der er noget for enhver smag.
Udover deres drikkelse kan du også prøve deres tapas tilbud, som består af fire forskellige slags oste, fire forskellige pølser, brød, oliven, artiskok, tapenade og meget mere. I tilbuddet får du øl og vin ad libitum, som er Carlsberg pilsner, Tuborg Classic, Il Gallo Zinfandel og Il Gallo Esigenti Chardonnay. Tilbuddet koster kun 245,-!

Selskaber er velkommen

Hos Alberts kan du holde dit næste arrangement, hvor der er fokus på cocktails, men hvor der også er mulighed for spisning. De samarbejder med flere forskellige og ikke mindst kvalitetsbevidste catering firmaer, og derfor kan I sammen finde frem til den løsning, der passer dit arrangement bedst.
Alberts kan tilbyde både special øl, hvidvin, rødvin og selvfølgelig cocktails – I går i hvert fald ikke tørstige derfra.

Book allerede et bord i dag for at være sikker på, at der er plads. Du kan bestille bord på deres hjemmeside ved at udføre en formular, eller du kan ringe på deres telefonnummer.
Hos Alberts glæder de sig til at se dig!
Adresse

Store Torv 3
8000 Århus C


Kontakt info

Tlf.: 3132 8268
Mail: info@albertsbar.dk


Åbningstider

Cocktailbarens åbningstider:
Fredag: 16.00 - 22.00
Lørdag: 20.00 - 02.00


Website

Alberts's website