Nørmarks Massage


Hos Nørmarks Massage tilbydes der både traditionel massage men også akupunktur. Jan er en berejst herre, der har lært teknikker fra hele verden, som alle er værd at prøve, hvis man døjer med det ene eller andet.
Jan er uddannet akupunktør, massør og idrætsfysiolog. Hos ham gives der en behandling, der som udgangspunkt bygger på principper fra kinesisk medicin. Han bruger særligt massage og cupper i de fleste af sine behandlinger. Anvendelse af akupunktur er også muligt, hvis patienten ønsker det.

Til eksempelvis massagen benytter han sig af triggapunkt massage, akupressurtryk, kranio sakral terapi og smertelindrende massage. Du kan forvente en behandling á cirka ½ - 1 time med lette tryk og massage. Der er konstant kommunikation, så din smertegrænse ikke overskrides. På denne måde får du nemlig mest ud af behandlingen. Under behandlingen vil du modtage råd og vejledning til et videre forløb i henhold til bl.a. genoptræning, udstræksøvelser med mere. Du skal gerne føle at massagen bl.a. afhjælper spændingshovedpine, smerter i nakke og skulder, piskesmæld, idrætsskader, fiberskader, overbelastningsskader.

Hos Nørmark anvendes også metoden ”cupping”. Denne metode stammer fra den kinesiske medicin, og minder en del om akupunktur bortset fra, at man her gør brug af sugekopper og ikke nåle.
Behandling med cupping forløber således: sugekopper placeret på forskellige akupunkturpunkter, og her sidder de fast i 10-15 minutter (med mindre den alternative behandlingsform benyttes, hvor kopperne konstant flyttes rundt på huden). Under disse minutter skabes der et vakuum undertryk i selve koppen, og blodcirkulationen på området øges. Her frigøres forskellige affaldsstoffer og letter spændinger i kroppen. Metoden er særligt god, når man lider af nakkespændinger, hold i nakken, ryg- og lændesmerter, hovedpine, astma, lungesygdomme og influenza, som kommer snigende. Det gør ikke ondt, men der efterlades dog sugemærker, som kan virke afskrækkende på folk. De forsvinder i løbet af få dage, og er ikke noget at bekymre sig om.
Adresse

Frederiksbjerg Torv 2
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 27 21 39 92
E-mail: jnmassage@mail.dk


Åbningstider

Mandag: 10-17
Tirsdag: firma behandlinger
Onsdag: 10-17
Torsdag: 13-18
Fredag: 10-16
Lørdag - Søndag: lukket


Website

Nørmarks Massage's website