Åland


Søger du en hyggelig og stemningsfuld café i Aarhus, så er du kommet til det rigtige sted. Åland i Aarhus er nemlig stedet, hvor de vægter god mad og kaffe, dansk design og rummelighed højt. Her bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten, samtidig med at der er højt til loftet. Lyder dette som noget, du har lyst til at opleve, så kan du besøge Åland centralt beliggende i Aarhus på adressen Jægergårdsgade 9.

Følg med på deres Instagram her.

I hyggelige Aarhus finder du caféen centralt placeret, så det er helt sikkert nemt at komme et smut forbi. Åland bestræber sig efter at blive det bedste sted, hvor du kan komme forbi og få god mad i allerhøjeste kvalitet og samtidig med der ikke er en fornem stemning.

Hos denne hyggelige café kan du både spise morgenmad, frokost eller aftensmad. Hvis du søger et sted, hvor du kan få en god brunch, så er Åland et godt bud på netop dette. Her kan du vælge mellem en masse forskellige retter, hvor du kan vælge mellem 3, 4 eller 5 retter. På denne måde kan du både spise efter din sult og din pengepung. Frokostmenuen byder blandt andet på en masse forskellige lækre madder, suppe, salat, burger og drikkevarer. Aftenmenuen byder også på en masse lækkert, så læs mere her.

Hvis du derudover blot søger et sted, hvor du kan få noget at drikke, mens du sidder med studiekammeraterne og planlægger jeres arbejde. De har et stort udvalg af både kolde som varme drikke samt drikke med eller uden alkohol. Derfor er det nemt at finde noget, som falder i din smag.

Besøg Åland til noget god mad og en hyggelig stemning på en central placering i hyggelige Aarhus. Tag enten studiekammeraterne, vennerne eller din familie under armen, så I kan opleve stemningen i den hyggelige café sammen.
Adresse

Jægergårdsgade 9
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 86 31 75 10


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 09.00 - 23.00
Søndag: 09.00 - 16.00


Website

www.aalandcafe.dk