Åboulevarden

Åboulevarden


Åboulevarden er et af Århus' kendetegn. Her ligger caféerne på stribe, omgivelserne er fantastiske og mulighederne er mange. Åboulevarden er indbegrebet af caféhygge og natteliv, med rig mulighed for en god shoppetur ved bredden.

Noget for alle

En fredag aften er der rig mulighed for at udforske nattelivet ved åen, hvor du garanteret vil møde en masse glade og festklædte mennesker, klar til en god aften i alkoholens tegn. Lørdag formiddag er alkoholen forduftet, og du kan snildt nyde en god kop kaffe, og en lækker omgang brunch på en af de mange caféer du finder på Åboulevarden, som ofte bare bliver kaldt åen. Hvis det er de fine butikker der kalder på dig, bør du gå fra Magasin ned mod Mølleparken. Her er der aktivitet året rundt, og du finder hurtigt dine yndlings butikker, hvor du kan gå shop-amok. Der er også rig mulighed for at gå i de unikke specielbutikker. Uanset om du er på udkig efter helsekost, skiudstyr eller brugskunst, så finder du garanteret det du leder efter. Og når shoppeturen er ved at være slut, kan du nyde en dejlig is fra en af de lokale is butikker. Måske finder du en helt ny yndlingssmag?

 The place to be

Selvom Århus er en gammel og dejlig by, sker der hele tiden noget nyt. På stykket mod Mølleparken finder du nemlig de nyindrettede trætrapper, der udgør den ideelle siddeplads hele året rundt. Om sommeren er det et perfekt sted at nyde en is eller kold øl med vennerne, og om vinteren kan du pakke dig ind i et blødt tæppe med en varm kop kaffe, og bare nyde omgivelserne. Hvis du hellere vil spendere tiden indendørs, kan du gå den anden vej fra Magasin, langs den traditionelle Åboulevard-strækning, hvor et utal af lækre spisesteder byder på alverdens gastronomiske muligheder. Uanset hvad du er til, så er åen det perfekte sted til en god eftermiddag med vennerne.
Adresse

Åboulevarden, 8000 Århus C.


Website

Åboulevarden's websiteÅboulevarden
Åboulevarden
Åboulevarden
Åboulevarden