AUS Basketball


Aarhus Universitetssports Basket er en klub, der siden 1950 har haft mange medlemmer. Klubben har meget historie med sig, og i 1964 skiftede klubben navn til AUS. Med de mange år på bagen, har de fået skabt en klubånd, hvor det sociale sammenhold, ansvarlighed og ligeværdighed er i fokus. Klubben er i dag bred både spillemæssigt og typemæssigt. De har ca. 110 medlemmer og 7 seniorhold, der spænder sig over alle niveauer inden for basket. Basketballklubben er tilknyttet Aarhus Universitets Sport, og derfor er medlemmerne i klubben primært studerende. I klubben ligger de vægt på det sportslige såvel som det sociale, og der er derfor rig mulighed for at lære nye mennesker at kende.

Det sociale i klubben

Udover at spille basketball bruger klubben også meget tid på at skabe sociale arrangementer, hvor de allerede har skabt flere traditioner såsom julefrokoster, opstartsfest og afslutningsfest. Det er festerne, som er med til at binde klubben sammen på tværs af holdene og kønnene. Festerne er også med til at styrke fællesskabet i klubben, og du vil få kammerater på krys og på tværs. Til festerne vil der være mad og drikkevare samt underholdning. Du kan se meget mere på deres hjemmeside om, hvornår festerne ligger, og hvad der skal ske. Her er det også vigtigt at huske på, at du ikke behøver at drikke, det er nemlig helt op til dig selv.

Bliv medlem i klubben

Har du lyst til at blive medlem i AUS, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Det er ikke et krav, at du er studerende, men de fleste medlemmer i klubben er det. Du vil helt klart kunne finde lige præcis det hold, som passer bedst til dig, da de har mange hold både for herrer og for damer. Du kan nemt og hurtigt blive medlem af klubben inde på deres hjemmeside. Det gør du ved at klikke på fanen til venstre ”Bliv medlem” og derefter trykker på ”Tryk her for at tilmelde dig”. Når du er medlem af klubben får du også nogle fordele, hvor du f.eks. kan komme på holdtræning, få rabatter på undersøgelser og konsultationer og meget mere hos FysioSekvens.

Du kan allerede melde dig ind i dag!
Adresse

Regenburgsplads 1
8000 Aarhus


Kontakt info

Tlf.: 5189 6541
E-mail: medlem@ausbasket.dk


Website

AUS Basketball's website


AUS Basketball