ARoS


Befinder du dig i Aarhus, og har du lyst til at opleve kunst i verdensklasse? Så kan det være, at du skal kigge lidt nærmere på ARoS Aarhus Kunstmuseum. Her er det oplagt at tage hen med sine studiekammerater, på en date eller med sin familie. Det er meget nemt at finde ARoS Kunstmuseum, selvom du måske ikke kender Aarhus særlig godt. Helt konkret har kunstmuseet sin beliggenhed på Aros Allé 2. Museet ligger ikke længere end nogle minutters gang fra Aarhus banegård. Hvis du er interesseret i at vide lidt mere om kunstmuseet, så læs med her.

ARoS Aarhus Kunstmuseum er et af Nordeuropas størster kunstmuseer, og byder derfor også på en række forskellige oplevelser. Her bliver tingene kombineret på nye og spændende måder, der får kunstmuseet til at skille sig ud blandt andre. Besøger du ARoS, vil du finde forskellige typer af gallerier, hvor der præsenteres kunst fra både nationale og internationale kunstnere. ARoS er 10 etager høj, og du kan derfor også bruge noget af dit besøg på at nyde en enestående udsigt over Aarhus samtidig med, at du oplever et helt særligt kunstværk af kunstneren Olafur Eliasson, nemlig ‘Your rainbow Panorama’. Du finder kunstværket på taget af ARoS, og besøger du kunstmuseet, er dette kunstværk absolut noget, du ikke må gå glip af. Ikke nok med, at du nyder udsigten over Aarhus, så gør du også dette i alle regnbuens farver. Vi kan vidst hurtigt bliver enige om, at dette kunstværk er oplagt til et nyt billede på Instagram.

Når det kommer til studievenlige priser, så er ARoS absolut med på vognen. For studerende og unge under 31 år, koster det 110 kroner at komme ind. Hvis du vil besøge ARoS Marked, gør vi opmærksom på, at der er gratis adgang tirsdag til fredag, hvor der er åbent til klokken 21.00. 

Desuden holder ARoS Aarhus Kunstmuseum sig også opdateret på de sociale medier, hvorfor du med stor fordel både kan følge med via Facebook, men også Instagram. På Instagram poster ARoS bl.a. informative opdateringer og flotte billeder af den kunst, du har mulighed for at opleve, hvis du besøger ARoS. 

Hos Studenterguiden, kan vi varmt anbefale dig at besøge ARoS i Aarhus. Det er et oplagt sted, hvis du har planlagt en dag i Aarhus med enten studiekammerater eller din familie. ARoS Kunstmuseum byder nemlig på et væld af oplevelser, som du og dine nærmeste kan få stor glæde af. Du vil bestemt ikke komme til at kede dig, når du besøger kunstmuseet, selvom du måske i forvejen ikke har meget erfaring med at tage på kunstmuseum.
Adresse

Aros Allé 2
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 87 30 66 00
E-mail: info@aros.dk


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag - fredag: 10.00 - 21.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00


Website

ARoS's website