2dressed

2dressed


2dressed i Aarhus er en frisørsalon med beliggenhed i smilets by, hvor frisørerne har en masse erfaring. 2dressed finder ikke bare inspirationen, men kommer med den. Du finder helt konkret 2dressed på Norsgade 3 i centrum af Aarhus.

Førstehåndsindtrykket betyder meget for 2dressed i Aarhus, så hvorfor ikke sørge for at fremhæve netop de ting, som folk først lægger mærke til? En af disse ting er dit hår. Håret er et afgørende element i din personlige stil, og det er noget, som 2dressed tager meget alvorligt. 2dressed står for stil, form og farver og har altså deltaget i de største frisørshows i Danmark: modeshows, foto shoots samt ideudvikling på en af verdens største frisørmesser i Italien, og dette er bare en lille del af ejeren, Torbens, erfaring. Du kan være sikker på, at du her besøger en salon, hvor der er styr på fagligheden.

Se billeder af før- og efterbilleder af tilfredse kunder hos 2dressed i Aarhus her. 

Stil og rådgivning er en kvalifikation, som man kan forvente hos mange frisører, men 2dressed kan mere end det. Stemningen i salonen er afslappet og nede på jorden. En god oplevelse er nemlig ikke kun en god klipning! Alle sanser skal berøres, før oplevelsen bliver fuldendt. Her kan du roligt læne dig tilbage og nyde din klipning.
Adresse

Norsgade 3 st. tv.
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 32 15 32 16
E-mail: mail@2dressed.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - ca. 19.00
Lørdag: 10.00 - 14.00


Website

2dressed.dk


2dressed
2dressed