VR Byen


Er du teknologioptimist og vild med nye opfindelser? Så skal du besøge VR Byen på Vesterbro 85 i Aalborg. Her står den på Virtual Reality, hvor du kan prøve kræfter med virtuelle oplevelser. Det sker i form af underholdende spil, hvor du bl.a. kan rejse fra den ene ende af verden til den anden på få sekunder.  

VR Byen begyndte med at udbyde undervisningsmateriale i form af Virtual Reality til bl.a. folkeskoleelever, men i august 2020 kunne de slå dørene op for en ny arkadecafé. Caféen er placeret i hjertet af Aalborg og ligger i nærheden af diverse shoppingmuligheder. Man får hurtigt øje på caféen på grund af deres guldbeklædte facader og store skilte, hvorpå der står VR Byen.     

Når først man er trådt ind i caféen, er der uendelige muligheder for, hvordan man kan udforske den virtuelle verden. På deres hjemmeside kan man se udvalget af de mange spil og dermed forberede sig på, hvad det er, man kan opleve.

Der er spil som Dance Central, som minder om mange af de klassiske Just Dance, hvor man skal danse og slå sig løs til hitsange som ‘New Rules’ og ‘Mi Gente’. Her kan du vælge forskellige karakterer at danse som, alt efter hvilken du føler passer bedst til dig. På mange måder kan Virtual Reality også fungere som et træningsprogram, da man i dette spil nok skal få sved på panden.

Hvis skydespil lyder mere som noget for dig, skal du prøve Gun Club VR. En våbensimulator, hvor du får adgang til et arsenal af våbenmodeller. Samtidig er der forskellige situationer, du kan vælge at spille. Det er alt fra at være snigskytte, til at du skal redde verden fra zombier.

Sidst men ikke mindst er der også spil til globetrotteren. National Geographic Explore VR er spillet til dig, som vil drømme dig væk fra Danmarks kulde og hen mod verdens forskellige vidundere. Svøm med hajer i Sydamerika, sejl i Det Arktiske Hav og få en på opleveren i form af Machu Picchu, Perus verdensberømte by.

Udover arkaden og undervisningsmateriale til folkeskolen, laver VR Byen også events. Så hvis du skal holde julefrokost eller bare en fødselsdag for dine venner, er det en oplagt mulighed for at give jer i kast med den virtuelle verden. Det ligger til en rimelig startpris, så du heller ikke sprænger pengepungen, når du er på SU. 

Alsidigheden er, hvad der gør Virtual Reality fedt. Muligheden for at kunne leve sig 100% ind i alle mulige universer, er hvad der adskiller Virtual Reality fra dine almindelige spillekonsoller som Playstation og XBOX. Her får du virkelig valuta for pengene, og endnu sjovere bliver det, når du kan spille sammen med dine venner. Så tag ind på Vesterbro 85 og få en oplevelse, du ikke vil glemme.
Adresse

Vesterbro 85
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 31 44 50 63
E-mail: kontakt@vrbyen.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 14:00 - 20:00
Fredag - søndag: 14:00 - 22:00


 


Website

VR Byen's website