Thinggaards Køreskole

Thinggaards Køreskole


Søger du en Køreskole i Aalborg området som gør tingene lidt anderledes, men meget effektivt og hurtigt? Så er Thinggaards Køreskole det oplagte valg for dig i Aalborg og omegn.

Hos Thinggaards Køreskole er kvaliteten altid i top, og du vil altid opleve ejeren Erik værende motiverende og yderst professionel. Hos Thinggaards Køreskole er holdende mindre end hos andre køreskoler, dette gør, at du som elev får de absolut bedste forudsætninger for, at gennemføre dit forløb med succes - første gang!

Køreskolen har en af områdets laveste dumpeprocenter, og får altid gode bedømmelser med på vejen, af de mange glade elever.

Ønsker du at komme ud på vejene så hurtigt som muligt, kan du hos Thinggaards Køreskole tage dit kørekort på blot 6-7 uger. Dette er utroligt populært hos mange unge, og kan nemt tilpasses, så du undgår fravær fra skole eller arbejde.

Studenterguiden.dk har kun hørt og læst godt om Thinggaards Køreskole. Hurtige forløb, SU-venlige priser og en dygtig kørelærer gør, at Studenterguiden.dk varmt kan anbefale dig, at tage dit kørekort hos Thinggaards Køreskole

Ring på 40459047 og tilmeld dig allerede i dag - så er du på vej til et let, sikkert, hurtigt og billigt kørekort!
Du kan også tilmelde dig online nemt og hurtigt her!

 
Adresse

Boulevarden 35
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 4045 9047
E-mail: info@thinggaardskoreskole.dk


Website

Thinggaards Køreskole's websiteThinggaards Køreskole
Thinggaards Køreskole
Thinggaards Køreskole
Thinggaards Køreskole