The Pita House


Hvad siger du til et lækkert pitabrød? Her hos Studenterguiden er vi i hvert fald VILDE med pitabrød. Pitabrød kan hurtigt bikses sammen derhjemme, men hvis du har lidt ekstra travlt, kan det være en hjælp at bestille pitabrød som take away. I Aalborg kan du eksempelvis få lækre pitabrød fra The Pita House, som har adresse på Urbansgade 22.

The Pita House værdsætter renhed og lægger vægt på gode råvarer. Derudover lægges der ved spisestedet også vægt på, at kvaliteten er høj, og at kunden er tilfreds! 

Du kan også tjekke The Pita House ud på Facebook. Her kan du både læse opdateringer fra spisestedet samt anmeldelser fra tidligere gæster. I skrivende stund har The Pita House hele 1790 mennesker, der synes godt om stedet! Dét synes vi, er med til at vidne om stedets popularitet.

Befinder du dig ikke i nærheden af Aalborg, har The Pita House også adresse i Randers. Er du derimod i Aarhus, København, Odense eller Kolding, så vil vi anbefale dig at udforske vores byguide for inspiration til spisesteder, der eksempelvis også serverer pitabrød.
Adresse

Urbansgade 22
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 53 84 15 20


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - 21.00


Website

The Pita House's website