The Lighthouse


Hvis du er til gastronomiske oplevelser, en fattig studerende eller bare en, der vil prøve noget nyt mad fra resten af verden, så har du nok hørt om street food. Fænomenet stammer fra udlandet, hvor man i gadebilledet kan se lækker mad syde i de små gadekøkkener. Nu er det for længst kommet til Danmark, og nu har det også ramt Nordjylland. De lækre street food retter kan nemlig fås i The Lighthouse på Skudehavnen i Aalborg.     

Stedet åbnede i 2017 og ligger i den gamle møbelfabrik med rustikke lokaler, som gør det ekstra hyggeligt at komme. De har samlet 17 forskellige køkkener fra hele verden, så selvom du bare er i Aalborg, kan du smage retter fra bl.a. Marokko, Thailand og Japan.  

Det street food the Lighthouse tilbyder er meget forskelligt. Så hvis du ikke er til orientalsk mad, kan du få et godt gammeldags pølsebrød i form af Kelds Økologiske Pølser. Og kan du klemme dessert ned efter et godt måltid, er der mulighed for at købe pandekager eller is.  

Som studerende i en studieby som Aalborg er street food kun et plus, da det er meget fordelagtige priser. Prisen på retterne starter nemlig ved 50 kr., så det er bare med at tage ned med vennerne og få en hyggelig aften. Stedet ligger ved havnen, så det er oplagt at gå en tur på havnen, når man har fået et godt måltid og skal slå mave. Hvis du gerne vil nyde den gode mad, men hellere vil nyde den derhjemme, er der også mulighed for takeaway. 

Om fredagen serverer The Lighthouse billige øl, og der er i ovenikøbet Happy Hour med 2 drinks for 1 fra kl. 20-22. Så når sommeren rammer Danmark, er det en god mulighed at tage ned med vennerne og få en pause fra bøgerne.  

Aalborg Street food The Lighthouse lægger også hus til en masse arrangementer. Der bliver vist fodboldkamp, hvor der er dækket op til god stemning, når AaB spiller. Er du mere til at sidde og hygge, kan du finde brætspillene, som er til rådighed, frem.  

Når sommeren viser sit ansigt, er der endnu flere aktiviteter, og mange af dem er udendørs. Det er alt fra loppemarked til koncerter til lagersalg, så der er noget til alle. Hvis du vil nyde en god wokret eller falafler, kan du passende gøre det, mens du alligevel skal kigge på gode loppefund. 

The Lighthouse i Aalborg er stedet for den studerende, der vil nyde god mad med vennerne uden at bruge alt for mange penge. Læs mere om stedet på deres Facebook og find de kommende begivenheder. 
Adresse

Skudehavnsvej 35
9000 Aalborg


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.30 - 21.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 22.00


Website

aalborg-streetfood.dk