TREND DRIVING Aalborg

TREND DRIVING Aalborg


Midt i Aalborg ligger en moderne køreskole med fingeren på pulsen; TREND DRIVING. For dig som skal tage kørekort er TREND DRIVING nemt at komme til i forhold til køretimer samt teoritimer, da vi ligger tæt på busstation og banegård med gode parkeringsmuligheder lige uden for døren.

Målet for vor køreskole er, at du selv kan være med til at danne dit forløb, eller dit arrangement så vidt muligt. Netop derfor værner vi også højt om respekt og ligeledes tillid, da vi mener, det er vigtigt at have disse to faktorer, når det handler om trafiksikkerheden, derfor bliver dit forløb også fulgt helt til døren for at sikre, at du får det hele med.

Teoriundervisning
Teoriundervisningen hos TREND DRIVING finder sted i store, lyse og nyrenoverede lokaler, hvor der også er plads til bevægelse, og at man hygger sig. I vore teorilokaler vil du altid opleve en afslappet stemning og atmosfære, som giver dig ro og tid til at fordybe dig i teorien og lære om trafikken.

Hvem er TREND DRIVING?
Lone Trend Poulsen er både indehaver af TREND DRIVING samt kørelærer. Endvidere er to kørelærere tilknyttet køreskolen for at sikre dig det bedste forløb, og alle tre kørelærere kommer til at kende dig og dine behov, så du altid er sikker på, at du kører med en kørelærer, der kender dig og dine egenskaber.

Uanset om du skal have dit kørekort for allerførste gang, eller om du skal generhverve det eller ønsker et par genopfriskende teori- eller køretimer, så vil du fra første møde med TREND DRIVING opleve, at du altid bliver budt velkommen, og så bliver du naturligvis en del af TREND DRIVING familien.

Ønsker du at vide mere om TREND DRIVING, vore priser eller noget helt andet, findes en masse information på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi. Vi glæder os til at høre fra dig.
Adresse

Boulevarden 21
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 4053 7374
E-mail: info@trenddriving.dk


Website

TREND DRIVING Aalborg 's website


TREND DRIVING Aalborg
TREND DRIVING Aalborg
TREND DRIVING Aalborg
TREND DRIVING Aalborg