Suzumi


Er du vild med sushi og all you can eat konceptet? Så er Suzumi helt sikkert noget for dig! Suzumi i Aalborg er stedet til netop dette, hvor deres koncept går ud på, at du hos Suzumi får ad libitum, hvor du kan spise dig mæt i din yndligns mad. Lyder dette som noget for dig og befinder du dig i Aalborg eller omegn? Så skal du helt sikkert besøge Suzumi med dine veninder, studiekammerater, kæreste eller en helt fjerde, som fortjener at blive forkælet med noget lækkert sushi. Du finder Suzumi i Aalborg på adressen Jernbanegade 2.

 

Hos Suzumi bliver du forkælet med ikke blot sushi ad libitum, men også sticks, tempura og dessert som du også får ad libitum. Du kan altså bestille alt det, du har lyst til, uden at du skal af med flere penge. Hvis dette lyder som noget for dig, og ønsker du at spare lidt penge, kan du med fordel besøge Suzumi i hverdagene, da det her fås lidt billigere end i weekenderne. Priserne her er helt fair og som studerende er det helt sikkert et sted, der er værd at besøge, hvis du gerne vil have meget mad for pengene. 

 

Har du en sushi-glad ven, som du gerne vil forkæle, og som trænger til en god gave? Så er det helt sikkert en oplagt mulighed at invitere dem herhen, idet maden her er lækker og fås i store mængder.

 

Vil du derimod have serveret sushi hjemme hos dig selv i stedet for at tage ud og spise det på en restaurant? Så kan du også med fordel bestille mad fra Suzumi! Hos Suzumi tilbyder de nemlig levering hjem til din adresse, så du kan nyde god mad hjemme ved dig selv. De tilbyder altså take away, som du kan få leveret hjem til dig selv. Du slipper derfor for at overhovedet forlade dit hjem, når du gerne vil have lækker sushi.

 

Besøg Suzumi i Aalborg eller tjek deres hjemmeside ud for at høre mere om restauranten og deres koncept. Tag din sushi-glade venner under armen og besøg Suzumi sammen, I vil helt sikkert ikke fortryde det!
Adresse

Jernbanegade 2 st
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 71 92 22 68
Email: suzumi2018@outlook.com


Åbningstider

Mandag - torsdag: 12.00 - 22.00
Fredag - søndag: 11.30 - 23.00


Website

https://www.suzumi.dk/