Stavros Pizza


Hvis du søger yderst god take away i Aalborg, så er Stavros Pizza måske noget for dig. Pizzariaet beskriver nemlig sig selv som værende byens bedste take away samt at de laver Aalborgs bedste pizza. Hvis dette er noget, du ønsker at opleve, så tag et smut forbi Stavros Pizza i Aalborg på adressen Reberbanegade 8 eller bestil online på deres hjemmeside.

Stavros Pizza beskriver sine pizzaer som byens bedste, idet de er produceret efter de bedste råvarer. Derudover sørger de altid for at disse er sammensat ud fra deres kunders smag samt deres store erfaring, som gør, at de netop kan være byens bedste pizzaria.

Hvad end du har lyst til at komme forbi dem i deres centrale placering i Aalborg eller har lyst til at tjekke deres lækre menukort ud online, så er dette muligt. Hvis du blot ønsker at få en god pizza som take away, har du enten selv mulighed for at hente denne. Dog har Stavros Pizza også udbringning, så hvis det skal være ekstra nemt for dig, så er denne mulighed også optimal.

Priserne hos Stavros Pizza er lig med andre pizzariaer, og derfor er priserne helt klart SU venlige. Hvad end du trænger til en nem og hurtig frokost eller du ønsker at få en god take away inden byen med studiekammeraterne, så er det muligt at bestille din mad hos Stavros Pizza. Derudover har du også mulighed for at få pizza til morgenmad de fleste dage, idet Stavros har åbent fra kl. 11.00 tirsdag - søndag.

Hos Stavros Pizza glæder de sig til at servere en god pizza til dig og dit selskab, og de glæder sig til at forkæle dine smagsløg.
Adresse

Reberbansgade 8
Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 11 14 22


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - søndag: 11.00 - 21.00


Website

Stavros Pizza's website