Den Danske Scenekunstskole København

Den Danske Scenekunstskole København


Har du en skuespiller i maven eller kunne du tænke dig at leve af at danse? Eller måske drømmer du om at blive scenemester? Hos Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) har de alle faciliteterne og uddannelserne inden for disse områder, samt flere, så du kan blive lige hvad du vil inden for kunst og sceneperformance.

Her har du mulighed for at uddanne dig indenfor musical, dans og koregrafi, danseformidling, iscenesættelse, skuespil samt en kandidat i scenekunst.

I 2015 blev alle statslige skuespilleruddannelser (som var Skuespilskolen ved Aarhus Teater, Skuespilskolen i Odense og Statens teaterskole i København) samlet til én uddannelse, som er udbudt af Den Danske Scenekunstskole.

Den Danske Scenekunstskole København ligger på Frederiksholm, og ligger tæt på Christianshavn.

I Danmark har vi haft en lang tradition for kunst og scenekunst, og skolen er blandt de bedste i Europa på dette område. Mange moderne tiltag udspringer af skolen, som efterfølgende bliver brugt til videreudvikling og fornyelse i branchen.

Som skuespiller i Danmark har det derfor altid været et af de mest betydningsfulde uddannelsessteder at blive uddannet hvis man gerne ville slå sine folder på de skrå brædder.

Det er en stor arv Den Danske Scenekunstskole  bærer og de har derfor brug for de dygtigste elever der kan viderebringe denne arv.

Der er mange muligheder for at blive til noget stort hvis man virkelig brænder for det.

Hos Den Danske Scenekunstskole bliver der skabt et moderne scenekunstneriske uddannelser. Disse sker i både nationale såvel som internationalt samarbejde.

Skuespilleruddannelsen hos Den Danske Scenekunstskole uddanner kreative og selvstændige skuespillere, hvor både de kunstneriske, teoretiske såvel som praktiske færdigheder gør, at man efter uddannelsen er i stand til at arbejde i mange forskellige scenekunstneriske formater.


Uddannelser

Skuespilleruddannelsen

Instruktøruddannelsen


Website

ddsks.dkDen Danske Scenekunstskole København
Den Danske Scenekunstskole København
Den Danske Scenekunstskole København
Den Danske Scenekunstskole København