Skråen

Skråen


Skråen er Nordjyllands rytmiske spillested. Skråen har eksisteret i over 25 år, og fremfører intet mindre end 300 koncerter årligt. Kunstnerne spænder fra lokale til internationale topnavne inden for hele det rytmiske spektrum. Der er i Skråens sal plads til 400 gæster og i caféen til 120 mennesker. Caféen bliver derfor benyttet til mindre koncerter. SKråen i Aalborg finder du beliggende på adressen Kjellerups Torv 5 i hjertet af byen.

Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilke gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Skråen består af en bestyrelse, en daglig ledelse, professionelle kulturmedarbejdere og et fantastisk hold af frivillige.

Musikforeningen driver det honorarstøttede spillested Skråen, booker og afvikle musik mm.. Desuden møder du også Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren bl.a. i Karolinelund og i Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.

Efter 31 år på Strandvejen 19 i Aalborg flyttede Skråen på Nordkraft, hvor de har været med til at forvandle Aalborgs gamle kraftværk til et nyt kraftcenter og fyrtårn for Kultur & Fritid. Her har Skråen etableret et moderne spillested med god akustisk, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster.

På Skråen finder du en lang række af forskellige arrangementer, som du kan deltage i. Disse arrangementer er meget alsidige, og der findes noget til enhver, og derfor er du næsten sikker på at finde et arrangement for dig hos Skråen. Deres forskellige arrangementer byder nemlig både på koncert, stand-up, Skråen By Night, Skovrock, fredagsfest, spejlteltet, show, Band Battle, Foredrag og julefrokost. Så hvad end du er typen der gerne vil skråle med til noget god musik, skralde af grin til noget sjovt komik eller blive klogere på et fagligt område til et foredrag, så er der mulighed for at deltage i et arrangement hos Skråen, som byder på noget til enhver smag.
Adresse

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 12 21 89
E-mail: post@skraaen.dk


Åbningstider

Tjek hjemmesiden.


Website

http://www.skraaen.dk/Skråen